Ελένα Βέσνινα: Η «καυτή» Ρωσίδα αντίπαλος της Σερένα Ουίλιαμς

Ελένα Βέσνινα: Η «καυτή» Ρωσίδα αντίπαλος της Σερένα Ουίλιαμς

Πολύ πριν γίνει γνωστή για τις επιδόσεις της στα κορτ του τένις, η Ελένα είχε ποζάρει για το Playboy, κάνοντας έξαλλο τον πατέρα της

Ελένα Βέσνινα: Η «καυτή» Ρωσίδα αντίπαλος της Σερένα Ουίλιαμς
Είναι το όνειρο κάθε άνδρα... όμως, για την παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, Σερένα Ουίλιαμς, ήταν η αντίπαλός της στον ημιτελικό του φημισμένου Γουίμπλεντον, στο δρόμο για τον τελικό.

H καυτή Ρωσίδα τενίστρια Ελένα Βέσνινα έρχεται να ταράξει τα νερά στο παγκόσμιο τένις για δύο λόγους: ο πρώτος είναι γιατί από την 50ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να φθάσει στα ημιτελικά και να αντιμετωπίσει το αστέρι του τένις, Σερένα Ουίλιαμς και ο δεύτερος γιατί είχε ποζάρει στο Playboy, προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού. 

Προτού βρεθεί αντιμέτωπη με την Σερένα, από την οποία ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-0), φόρεσε μικροσκοπικά μαγιό και εσώρουχα, με τον φακό του ανδρικού περιοδικού να την απαθανατίζει. 

Κλείσιμο














Τον Μάρτιο του 2014, πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού αφήνοντας την ανδρική φαντασία να καλπάζει και τον πατέρα της που έχει αναλάβει την προπόνησή της να γίνεται έξαλλος. Η λεζάντα έγραφε: «Στο γήπεδο δεν θα την δεις έτσι». Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, η Ελενα αποδείκνυε το σέξι προφίλ της. Με μαύρο κορσέ, μπικίνι και μίνι φόρεμα, φωτογραφίες που προκαλούν το αμείωτο ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού.







 
Η Ελενα είναι νιόπαντρη. Ο αγαπημένος της είναι ο Ρώσος επιχειρηματίας, Παβέλ Ταμπουτσόφ, ο οποίος δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις πιπεράτες φωτογραφίες της συζύγου του. Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2015. Για μήνα του μέλιτος το ζευγάρι απόλαυσε τις ομορφιές των Μαλδίβων. 

Η Ρωσίδα τενίστρια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι αποφάσισε να ποζάρει για το Playboy γιατί ήθελε να δοκιμάσει μία τέτοια εμπειρία αλλά και γιατί θα γινόταν με πολύ ωραίο τρόπο. Όταν όμως ενημέρωσε τον πατέρα και προπονητή της, ο Σεγκέι έγινε έξαλλος : «Τον ενημέρωσα ότι οι φωτογραφίες ήταν για το Playboy. Στην μητέρα μου δεν είπα τίποτα»... 







Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η εμφάνιση είναι σημαντική στο τένις, η Έλενα απάντησε: «Υπάρχουν πολλά όμορφα κορίτσια στο τένις. Χρειάζεται όμως να έχεις και πυγμή, προσωπικότητα και γοητεία αλλά και να ξέρεις πώς να προβάλλεις τον εαυτό σου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να δείχνεις ότι είσαι πολύ καλό κορίτσι». 






























Στο Ιnstagram, η Έλενα Βέσνινα έχει συνολικά 37 χιλιάδες followers. Τελείωσε την αθλητική ακαδημία στο Σότσι. Εκεί γνώρισε τη Μαρία Σαράποβα... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης