Βοστόνη: Ξέχασε 187.000 δολάρια σε ταξί και ο οδηγός του τα επέστρεψε

Βοστόνη: Ξέχασε 187.000 δολάρια σε ταξί και ο οδηγός του τα επέστρεψε

Η αστυνομία βρήκε τελικά έγγραφα που έδειχναν ότι το ποσό ήταν από κληρονομιά και επέστρεψε τα χρήματα στον άνδρα, ο οποίος έδωσε στον οδηγό 100 δολάρια ως ανταμοιβή

Βοστόνη: Ξέχασε 187.000 δολάρια σε ταξί και ο οδηγός του τα επέστρεψε
Τι θα έκανες αν έβρισκες 187.000 δολάρια; Το δίλημμα και ο πειρασμός μεγάλος. Για έναν οδηγό ταξί από τη Βοστόνη το θέμα λύθηκε χωρίς πολύ σκέψη. Ο 72χρονος ταξιτζής Raymond MacCausland
παρέλαβε το Σάββατο έναν επιβάτη, που είχε το ένα του πόδι στο γύψο.  

«Μου είπε ότι ήταν άστεγος και ότι ζούσε σε καταφύγιο τους τελευταίους έξι μήνες», είπε ο οδηγός του ταξί.

Κλείσιμο

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 72χρονος ταξιτζής Raymond MacCausland πήγε τα χρήματα στην αστυνομία


Κάποια στιγμή, ο άνδρας βγήκε από το ταξί για να συναντήσει έναν φίλο του και άφησε μία τσάντα στο όχημα μέχρι να επιστρέψει. Ο 72χρονος οδηγός περίμενε για περίπου 30 λεπτά, αλλά όταν ο επιβάτης δεν επέστρεψε, αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο στο οποίο του είχε πει να τον μεταφέρει, προκειμένου να τον εντοπίσει.

Ομως, ούτε αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, οπότε ο MacCausland άνοιξε την τσάντα, για να βρει κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα του άνδρα. Εκπληκτος, διαπίστωσε ότι αυτή ήταν γεμάτη με δεσμίδες χαρτονομισμάτων και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσει τα μετρητά.



Η αστυνομία βρήκε τελικά έγγραφα που έδειχναν ότι το ποσό ήταν από κληρονομιά και επέστρεψε τα χρήματα στον άνδρα, ο οποίος έδωσε στον οδηγό 100 δολάρια ως ανταμοιβή.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στονMacCausland. Πριν από 30 χρόνια ένας άλλος επιβάτης είχε ξεχάσει στο ταξί μία βαλίτσα με 10.000 δολάρια, τα οποία και του επέστρεψε αμέσως ο οδηγός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης