Μαρί Κυριακού : «Με αγάπη» για τον συνάνθρωπο

Μαρί Κυριακού : «Με αγάπη» για τον συνάνθρωπο

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με αγάπη» βρίσκουν τον τρόπο να σταθούν στο πλάι 11 ιδρυμάτων. Ο Ομιλος ΑΝΤENNA και οι πρωταγωνιστές του αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την ανθρωπιά τους  

Μαρί  Κυριακού : «Με αγάπη» για τον συνάνθρωπο
Ηταν μια πρωτοβουλία που αποδείχτηκε έργο ζωής. Η τηλεφωνική γραμμή «Με Αγάπη», που εγκαινιάστηκε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη Μαρί Κυριακού, απέδωσε καρπούς, προσφέροντας ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς στέγη, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς «σπίτι» και χωρίς τις θεραπείες που τους είναι απαραίτητες. Επρόκειτο για μια τηλεφωνική γραμμή, μια μεγάλη αγκαλιά, που άνοιξε για να δεχτεί τις προσφορές των τηλεθεατών, ώστε να χαρίσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα. Ενα μήνυμα ανθρωπιάς, αγάπης, αλληλεγγύης, κόντρα στις στερήσεις και τη σκληρότητα της εποχής.

Η πρωτοβουλία έτυχε θερμής υποδοχής από τους τηλεθεατές, αφού συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό ενίσχυσης για τα αναξιοπαθούντα παιδιά. Η εμπνεύστρια της ιδέας Μαρί Κυριακού παρέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα τις επιταγές αγάπης σε 11 ιδρύματα, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ομίλου ΑΝΤENNA, ενώ ευχαρίστησε τους τηλεθεατές που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν με τα τηλεφωνήματά τους τη γραμμή. «Χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, τη συνεισφορά και την αγάπη του δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αυτά που προσφέραμε σήμερα στα 11 Ιδρύματα και αυτό αποδεικνύει γι’ ακόμη μία φορά ότι όταν ενωνόμαστε μπορούμε να κάνουμε θαύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων, από την άλλη, χαρακτήρισαν την προσφορά της εκπομπής «Με Αγάπη» ανεκτίμητη.

Οταν η αγάπη γίνεται όραμα ζωής
Κλείσιμο


Με μακρά τηλεοπτική πορεία, η Μαρί Κυριακού εξακολουθεί να προσφέρει κοινωνικό έργο μέσω της επιτυχημένης εκπομπής της «Με αγάπη», αλλά και άλλων κοινωνικών πρωτοβουλιών. Η ίδια μάς είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Είναι ουτοπικό να μιλάμε για όνειρα που γίνονται πραγματικότητα όταν κινούμαστε σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο σκληρός στην καθημερινότητά του. Νομίζω πως όνειρα κάνουν πλέον μόνο τα μικρά παιδιά. Εμείς μόνο στόχους βάζουμε και αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους είναι να βλέπουμε να πραγματοποιούνται αυτοί οι στόχοι, που μπορεί να είναι η ανακούφιση των συνανθρώπων μας, η στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη από συγκεκριμένα πράγματα τα οποία κατορθώνεις να πραγματοποιείς. Υπήρξαν επιθυμίες που είδα να πραγματοποιούνται και που μου πρόσφεραν στιγμές ικανοποίησης και χαράς».




Η ίδια, άλλωστε, αντλεί ικανοποίηση από το ίδιο το έργο και την αναγνώρισή του από το κοινό. Στην ερώτησή μας πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν τη συναντά τυχαία στον δρόμο, η Μαρί Κυριακού απαντά: «Με συγκινεί πολύ η αγάπη που μου δείχνουν. Κι εγώ φροντίζω να ακούω πολύ προσεκτικά και με σεβασμό αυτά που έχουν να μου πουν». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης