ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ενα παλάτι για τον Παύλο και τις πριγκιπέσσες του...

Ενα παλάτι για τον Παύλο και τις πριγκιπέσσες του...

Ντυμένες ως γνήσιες πριγκίπισσες, η Μαρία-Ολυμπία και η Μαρί- Σαντάλ έζησαν τον μύθο τους στο επιβλητικό Palazzo Doria Pamphilj της Ρώμης. Στο dinner που παρέθεσε ο Ιταλός μετρ της μόδας Valentino, μετά την όπερα «La Traviata» της οποίας επιμελήθηκε τα κοστούμια, ο Παύλος και η οικογένειά του έκαναν μεγαλοπρεπή εμφάνιση δίπλα σε διασημότητες του διεθνούς τζετ σετ εμπλουτίζοντας το άλμπουμ των glam αναμνήσεών τους

Ενα παλάτι για τον Παύλο  και τις πριγκιπέσσες του...
Ο «αριστοκράτης της μόδας», όπως τον αποκαλούν, Valentino κατάφερε να γίνει για μία ακόμη φορά θέμα συζήτησης στις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γηραιάς Ηπείρου, μια που ανέλαβε να ντύσει τους πρωταγωνιστές της όπερας «La Traviata». Και δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του μεγάλου μόδιστρου για την κλασική μουσική.  Η πρώτη φορά που επιχείρησε να παντρέψει την υψηλή ραπτική με την τέχνη της όπερας ήταν το 1994 και πάλι για την «Traviata», η οποία είχε ανέβει τότε στη Ουάσινγκτον. Ακολούθησε η Οπερα της Βιέννης με το περίφημο event του νέου χρόνου και συνέχισε με το Μπαλέτο της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες στα ατελιέ του Valentino επικρατούσε πανικός, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Η πρεμιέρα της όπερας, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Teatro dell’ Opera της Ρώμης, ήταν από τα πιο λαμπερά γεγονότα που είδε πρόσφατα η ιταλική πρωτεύουσα, καθώς πλήθος διασημοτήτων από κάθε χώρο τίμησε τον μόδιστρο. Αστέρες του θεάματος και της μόδας, jet setters και μέλη βασιλικών οικογενειών, ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τις δημιουργίες του Valentino και την καλλιτεχνική ματιά της Σοφίας Κόπολα που σκηνοθέτησε την παράσταση, με τις εφημερίδες στην Ιταλία να σχολιάζουν ότι «όταν ένας αστέρας της μόδας συναντιέται με ένα ταλαντούχο κορίτσι του θεάματος όπως η Σοφία Κόπολα, το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο μαγικό. Οι παρουσίες στην πρεμιέρα το επιβεβαιώνουν περίτρανα». Εξω από το Teatro dell’ Opera di Roma δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από μέλη της ευρωπαϊκής crème de la crème.

Η εντυπωσιακή και διαχρονικά σέξι Μόνικα Μπελούτσι ήταν από τις πρώτες που έφτασαν, συνοδευόμενη από τον σταρ των παπουτσιών Κριστιάν Λουμπουτέν κάνοντας φυσικά τα φλας να πάρουν φωτιά. Το ενδιαφέρον των φωτογράφων τράβηξε και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρίσκεται στην Ιταλία στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
Ντυμένη παράταιρα με άσπρο φόρεμα και πλατφόρμες στο χρώμα του χρυσού, έφτασε μαζί με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η δηλωμένη φαν του σχεδιαστή Κίρα Νάιτλι, η οποία εμφανίστηκε με αποκαλυπτική δημιουργία του σε φλογερό κόκκινο χρώμα.

Εκεί και η Ορνέλα Μούτι, η οποία ωστόσο επέλεξε για ακόμη μια φορά την ασφάλεια της μαύρης πολυτελούς δαντέλας. Ανάμεσα σε εκείνους που δεν παρέλειψαν να παρακολουθήσουν την παράσταση και να ποζάρουν με άνεση μπροστά στον φακό ήταν και ο ηθοποιός Λουκ Εβανς.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας-Ολυμπίας


Μετά την πρεμιέρα ακολούθησε καθιστό dinner στο Palazzo Doria Pamphilj, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα του 17ου αιώνα που βρίσκεται στη φημισμένη Via del Corso στην καρδιά της Ρώμης. Φορώντας μια μακριά άσπρη τουαλέτα Valentino για να τιμήσει τον σχεδιαστή, η κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, Μαρία-Ολυμπία, έκανε αισθητή την παρουσία της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με την έμφυτη φινέτσα της να πρωταγωνιστεί στα φλας των φωτογράφων. Το «παρών» φυσικά έδωσαν και οι γονείς της, αλλά και η αδελφή της Μαρί-Σαντάλ, Πία Γκετί. Η σύζυγος του Παύλου επέλεξε να εμφανιστεί με cocktail φόρεμα στην όπερα και μακριά μαύρη τουαλέτα στο after opera dinner, εντυπωσιάζοντας με τη στυλιστική της ευελιξία. Η ελληνική παρουσία στη βραδιά Valentino, όμως, δεν περιορίστηκε στον πρίγκιπα Παύλο και την οικογένειά του. Τα εξαιρετικά κοστούμια του Valentino αλλά και το υπέροχο δείπνο που ακολούθησε απόλαυσαν και ο Χρύσανθος Πανάς με τη σύζυγό του και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Σύρακα, οι οποίοι εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά τον Ιταλό σχεδιαστή, τον οποίο είχαν φιλοξενήσει πρόσφατα όταν είχε επισκεφτεί την Ελλάδα.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης