Λάμψη στον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Λάμψη στον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης θα παντρευτεί την αγαπημένη του Γιάννα στις 11 Ιουνίου - Ποιο είναι το «golden boy of Rostof» - Τι σχεδιάζεται για τη γαμήλια τελετή στο «Παλατάκι»

Λάμψη στον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, καθως ο πρωτότοκος γιος του ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για να νυμφευθεί την αγαπημένη του.

Και μάλιστα η χαρά είναι διπλή για τον ελληνοπόντιο επιχειρηματία, αφού το γάμο του γιου του, θα ακολουθήσει και ο γάμος της αγαπημένης του ανιψιάς Σόνιας, με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. 

Ο Γιώργος Σαββίδης και η Γιάννα Κουντιάκοβα, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στις 11 Ιουνίου ημέρα Σάββατο. Η γαμήλια τελετή θα γίνει σε εκκλησία που έχει κτίσει ο Ιβάν Σαββίδης ενώ η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο επονομαζόμενο «παλατάκι». Και αν η ζωή του Ιβάν Σαββίδη είναι πάνω κάτω γνωστή, για τον Γιώργο λίγα είναι  εκείνα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Κλείσιμο


Ο ίδιος, μέσω του προσωπικού προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει «ΠΑΟΚτσης μέχρι το κόκαλο». Η λατρεία του 24χρονου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κρατά πολλά χρόνια, πολύ πριν ο πατέρας του αγοράσει τον δικέφαλο του Βορρά.




Μέχρι πρότινος ο Γιώργος Σαββίδης ήταν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες ενώ τώρα τον άτυπο τίτλο παίρνει τώρα, ο μικρότερος αδερφός του Νίκος. Εκεί στο Ροστόφ που μεγάλωσε, γνώρισε και την αγαπημένη του Γιάννα. Και αν ήταν όλα στο χέρι του και δεν επικρατούσε η γνώμη του μπαμπά Ιβάν, σίγουρα η γαμήλια τελετή θα γινόταν στην κατάμεστη Τούμπα με καλεσμένους τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης στην εκκλησία που έχτισε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης, στο «Παλατάκι».Ο τίτλος «golden boy of Rostof» όπως συνηθίζουν να γράφουν τα έντυπα της ρωσικής πόλης για τον Γιώργο Σαββίδη, προήλθε από την περιουσία που απέκτησε ο Ιβάν Σαββίδης και θα αφήσει αργότερα στους γιους του.




Ήδη ο 24χρονος Γιώργος έχει μπει στα βαθιά, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει μπει δυναμικά στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ενώ έχει ενεργό ρόλο και στις οικογενειακές επιχειρήσεις.  
Και τα δυο παιδιά του Ιβάν Σαββίδη, μετά τις πρώτες σπουδές στη Ρωσία συνέχισαν  στο Λονδίνο. Ο Γιώργος, τελείωσε οικονομικά στη Μόσχα και στη συνέχεια έκανε  μεταπτυχιακά και ειδικεύτηκε στο μάνατζμεντ στο Λονδίνο.
Μια ιστοσελίδα της ρώσικης πόλης είχε αναφέρει για τον πρωτότοκο γιο του Σαββίδη «Παρά το νότιο αίμα και την εμφάνιση του Απόλλωνα, ο νεαρός δεν τρέχει πίσω από τις φούστες και επικεντρώνεται στη μάθηση και την εκπαίδευση», δείχνοντας πόσο προσηλωμένος στον στόχο του.

Από την ηλικία των 23 ετών ο Γιώργος ανέλαβε σημαντική θέση στην ομάδα του δικέφαλου. Εδώ και ένα χρόνο λοιπόν ο Γιώργος εμφανίζεται πολύ συχνά και στις προπονήσεις της ομάδας ενώ δεν χάνει κανένα αγώνα της. Στο πλευρό του πολλές φορές βρίσκεται η Γιάννα η οποία απολαμβάνει τις ιαχές ενθουσιασμού του κόσμου προς το πρόσωπο του αγαπημένου της Γιώργου.



Όπως ο Ιβάν έτσι και ο Γιώργος Σαββίδης κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Έτσι οι μοναδικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με την μέλλουσα γυναίκα του και τον ίδιο τον Γιώργο Σαββίδη είναι από αγώνες του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πιο προσωπικές στιγμές εμφανίζουν οι ίδιοι στα social media που δείχνουν πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί είναι.




Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει σε έναν αγώνα του μπασκετικού δικεφάλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η μελαχρινή με αναλογίες μοντέλου  έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο πλευρό του πρωτότοκου υιου του Σαββίδη.
Μαζί με τον καλό της τραβούσαν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες από τους οπαδούς ενώ φάνηκε να ντρέπεται όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.
Οι πληροφορίες για την καταγωγή της και την οικογενειακή της κατάσταση είναι ελάχιστες ενώ οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως είναι κοπέλα από την πόλη Ροστόφ, που την γνώρισε ως έφηβος ο Γιώργος.



Τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει έχουν προσκληθεί εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επίσης, αναμένονται αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης αλλά και πολλοί επιχειρηματίες. Ήδη έχουν γίνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, ενώ στο «Μακεδονία Παλλάς» θα μείνουν οι vip φίλοι του ζευγαριού και του Ιβάν Σαββίδη. Τη διασκέδαση των νεονύμφων και των καλεσμένων έχει αναλάβει ο Λευτέρης Πανταζής αλλά και djs. Δεν αποκλείεται να δούμε πάντως και κάποιο ποντιακό συγκρότημα.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης