Η Eλλη Παπαγγελή στο «Πρωινούλι»

Η Eλλη Παπαγγελή στο «Πρωινούλι»

Από τις σέξι φωτογραφήσεις με εσώρουχα και τις σαφώς πιο σοβαρές πόζες σε κομματικές εκδηλώσεις της Ν.Δ., στο πάνελ του νέου πρωινάδικου του Epsilon «Πρωινούλι»: η Ελλη Παπαγγελaή έχει πάρει φόρα και τίποτα δεν τη σταματά

Η Eλλη Παπαγγελή στο «Πρωινούλι»
Με 55.000 ακολούθους της στο Facebook και 21.000 στο Instagram, η νέα πρωινή εκπομπή του Epsilon «Πρωινούλι», στην οποία η Ελλη Παπαγγελή θα είναι σχολιάστρια, έχει ήδη κερδίσει σίγουρα 76.000 τηλεθεατές.

«Θα είμαι εκεί για να σχολιάζω την επικαιρότητα, κοινωνικά ζητήματα, να συμμετέχω στην εκπομπή», εξηγεί με ενθουσιασμό το νεαρό μοντέλο και συνεχίζει: «Χάρηκα πολύ όταν με πήρε ο Μένιος Φουρθιώτης και μου έκανε την πρόταση. Γνωριζόμασταν μέσω παλιότερης συνεργασίας μας και είχε παρακολουθήσει την πορεία μου. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που να μου κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον. Ηταν για ρόλο όχι τόσο ενεργό. Μου είχαν κάνει πρόταση για δελτίο ειδήσεων και για συμπαρουσίαση εκπομπής. Εγώ όμως θέλω να μιλάω και να λέω ό,τι θα έλεγα και σε μια παρέα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με περιορισμούς και το κανάλι που μου είχε κάνει την πρόταση ήθελε κάτι πιο στημένο. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ όνειρο ζωής.

Κλείσιμο


Η Τέτα Καμπουρέλη θα βρίσκεται στην ομάδα του «Πρωινούλι» μαζί με την Ελλη Παπαγγελή, ενώ σήμερα Κυριακή θα γίνει γνωστό το όνομα της κεντρικής παρουσιάστριας που όλα δείχνουν ότι θα είναι η Ολγα Λαφαζάνη

Σιγά-σιγά όμως είδα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να με δουν στην τηλεόραση. Δηλαδή και στα μηνύματα με ρωτούσαν πού μπορούν να με δουν, αν εμφανίζομαι σε κάποια εκπομπή. Στο ‘‘Πρωινούλι’’ όλη η ομάδα θα έχει ρόλους. Και η Τέτα Καμπουρέλη και η Ολγα Λαφαζάνη, που μάλλον θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια. Θα ήθελα να αγαπήσει ο κόσμος την εκπομπή γιατί οι τηλεθεατές είναι που ανταμείβουν κάθε τηλεοπτική προσπάθεια. Εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα και θέλω να δείξω την προσωπικότητά μου στην τηλεόραση. Δεν θα είμαστε διακοσμητικοί. Εάν μου έλεγαν να πάω να κάνω τη διακοσμητική κούκλα, δεν θα το έκανα. Εμένα μου δίνεται βήμα αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση», διευκρινίζει.



«Εχω πολύ καλό προαίσθημα και θέλω να δείξω την προσωπικότητά μου στην τηλεόραση. Δεν θα είμαστε διακοσμητικοί», δηλώνει στο «thema people» η Ελλη Παπαγγελή για την εκπομπή «Πρωινούλι» στο Epsilon 


Κάτι που άλλωστε δεν της λείπει, αφού μέσω των social media η Ελλη φροντίζει να αποτελεί η ίδια κομμάτι της επικαιρότητας την οποία πλέον καλείται να σχολιάζει. «Ναι, χρησιμοποιώ τα social media», παραδέχεται, «και μάλιστα γίνεται και ντόρος εκεί κάθε λίγο και λιγάκι». Τη διακόπτω λέγοντάς της πως μετά από συγκεκριμένες αναρτήσεις της δεν μπορεί να μην περιμένει αντιδράσεις, ακόμη και ακραίες. «Οχι, πραγματικά δεν πιστεύω ότι προκαλώ, γιατί ο ντόρος που δημιουργείται έχει και κάποιες αρνητικές συνέπειες και δεν έχω όρεξη να έχω τους μισούς να με βρίζουν», απαντά και προσθέτει: «Εντάξει, οι άλλοι μισοί βέβαια με επικροτούν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα.



«Δεν πιστεύω ότι προκαλώ, γιατί ο ντόρος που δημιουργείται έχει και κάποιες αρνητικές συνέπειες και δεν έχω όρεξη να έχω τους μισούς να με βρίζουν», λέει για την έντονη παρουσία της στα social media η Ελλη

Δεν με ενδιαφέρει κιόλας, να σου πω την αλήθεια. Ούτε θέλω, ούτε δεν θέλω να προκληθεί μια αντίδραση. Εγώ λέω αυτό που έχω να πω και απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να το ακούσουν, όχι στους υπόλοιπους. Σκοπός μου δεν είναι απαραιτήτως ο διάλογος. Εγώ λέω αυτό που πιστεύω και ο άλλος είναι ελεύθερος να πει τη δική του άποψη ή ακόμη και να με βρίσει. Μου αρέσει η ελευθερία των social media. Εγώ είμαι άνθρωπος που μιλάω. Μιλάω ελεύθερα και συνήθως έχω κάτι να πω. Καιρός όμως είναι αυτά που λέμε στα social media να τα πούμε και στην τηλεόραση».

Οταν τη ρωτάω πώς αντιμετώπισε τα πρώτα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε, γελάει και αποκρίνεται ότι η ψυχραιμία είναι το καλύτερο όπλο σε τέτοιες καταστάσεις. «Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τα social media, μπαίνω και βλέπω ότι ο καθένας βρίζει και λέει ό,τι θέλει. Οπαδοί κάποιας ομάδας που βρίζουν δημόσια τον αντίπαλο, μισογύνηδες που κάνουν σεξιστικά σχόλια. Ο καθένας πίσω από μια οθόνη μπορεί να κάνει και να γράφει ό,τι θέλει.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένα όντα που δεν έχουν ζωή. Θεωρώ πως εάν ήμουν μπροστά τους δεν θα έλεγαν τίποτε από αυτά που γράφουν, και αυτό είναι ένα είδος δειλίας», καταλήγει.



«Ναι, χρησιμοποιώ τα social media και μάλιστα γίνεται και ντόρος εκεί κάθε λίγο και λιγάκι», παραδέχεται ευθαρσώς η Ελλη Παπαγγελή για τον διαδικτυακό σεισμό που συχνά προκαλεί

Η Ελλη Παπαγγελή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και βασίλισσα των social media, αφού οι λογαριασμοί της στο Facebook και το Instagram ανανεώνονται συνεχώς με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και με σκέψεις και απόψεις της για διάφορα θέματα, πολιτικά ή ιστορικά. «Εχω πολλά social media. Εχω και δική μου σελίδα στο Facebook η οποία έχει εκτιναχθεί. Την είχα δημιουργήσει όταν ήμουν υποψήφια στις εκλογές, όπως όλοι οι υποψήφιοι, για ευνόητους λόγους. Είδα ότι ο κόσμος ανταποκρινόταν -ο κόσμος λατρεύει τα social media και όχι μόνο η νεολαία-, έτσι είμαι όλη τη μέρα μέσα και προσπαθώ να απαντάω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα», εξομολογείται.

Με αφορμή την αναφορά της στην υποψηφιότητά της, τη ρωτάω αν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο ενασχόλησής της με την πολιτική. «Δεν το έχω απορρίψει καθόλου», αντιδρά. «Μου έγινε μια πρόταση και στις εκλογές του Ιανουαρίου, την οποία δεν δέχτηκα, γιατί θεωρώ πως δεν ήμουν έτοιμη εκείνη την περίοδο. Μελλοντικά, εάν μου ξαναγίνει πρόταση και είμαι έτοιμη οικονομικά και επαγγελματικά, θα το σκεφτώ σοβαρά. Θέλω να έχω αποκατασταθεί πρώτα επαγγελματικά και ύστερα να έρθει η πολιτική καριέρα. Σχεδιάζω να ξεκινήσω ένα μεταπτυχιακό από τη νέα χρονιά και να έχω κάποια εφόδια παραπάνω στο βιογραφικό μου από το πτυχίο μου.



«Μου έγινε μια πρόταση και στις εκλογές του Ιανουαρίου, την οποία δεν δέχτηκα γιατί θεωρώ πως δεν ήμουν έτοιμη εκείνη την περίοδο. Θέλω να έχω αποκατασταθεί πρώτα επαγγελματικά και ύστερα να έρθει η πολιτική καριέρα», εξομολογείται

Μπορεί να έχω τελειώσει το Αρχαιολογικό και να έχω λάβει μέρος σε ανασκαφές, ο κόσμος όμως με γνώρισε ως μοντέλο. Δεν θέλω να κατέβω στην πολιτική ως μοντέλο, σαν γλάστρα. Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός της σοβαροφάνειας και πιστεύω ότι δεν μου λείπει η σοβαρότητα», υπογραμμίζει. Σχετικά δε με τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία την αποκαλούν «σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα», η Ελλη Παπαγγελή αστράφτει και βροντά: «Ο χαρακτηρισμός ‘‘σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα’’ δεν μου αρέσει, δεν τον αποδέχομαι. Το να είμαι σέξι -αν είμαι, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου- δεν έχει να κάνει με τη Νεολαία της Ν.Δ. Δεν πήγα ποτέ σε κομματικές εκδηλώσεις με σέξι αμφίεση. Αντιθέτως, εμφανίζομαι εντελώς casual. Οι σέξι εμφανίσεις είναι για επαγγελματικές φωτογραφήσεις -για να διαφημίσω μια σειρά μαγιό ή εσωρούχων- οι οποίες δεν είχαν κανένα πολιτικό υπόβαθρο και δεν μπορώ να δεχτώ το ένα να μπλέκεται με το άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης