Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Κορίτσι για διαφήμιση

Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Κορίτσι για διαφήμιση

Από τη σχολή hair stylist προσγειώθηκε επιτυχώς στην πασαρέλα και στα τηλεοπτικά πλατό. Στα 23 της χρόνια η εντυπωσιακή Χριστιάνα έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες τηλεοπτικά σποτ στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τη χαίρεται καθημερινά στο πρωινό πρόγραμμα του ANT1

Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Κορίτσι για διαφήμιση
Χάρη στην πανύψηλη κορμοστασιά της, η Χριστιάνα Γεωργοπούλου θεωρείται η playmaker της διαφήμισης, ενώ η κλασική ελληνική ομορφιά της την κάνει ιδανική πρωταγωνίστρια για διαφημιστικά σποτ - από κινητής τηλεφωνίας και καφέ μέχρι τσιχλών. «Αυτό δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Και στην Τουρκία, όπου εργάστηκα για κάποιο χρονικό διάστημα, την ίδια επιτυχία είχα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκα να πρωταγωνιστώ σε τέσσερες διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών που σχετίζονται με περιποίηση προσώπου και καλλυντικά. Μάλιστα είχε τέτοια ανταπόκριση που τα προϊόντα έγιναν ανάρπαστα», μας εξομολογείται.

Γεννημένη στην Πάτρα πριν από 23 χρόνια, σπούδασε σε ιδιωτική σχολή κομμωτικής και hair stylist αλλά η τυχαία γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη σε κάποια καλλιστεία την οδήγησε στον χώρο του μόντελινγκ μετά από δική του πρόταση συνεργασίας. Εκτοτε οι πόρτες της ελληνικής μόδας ανοίγουν διάπλατα για εκείνη.

Σήμερα παραδέχεται ότι έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μόδας, έχοντας διαγράψει μια πορεία γεμάτη εμπειρίες. Θεωρεί τη σύγχρονη ελληνική μόδα εμπνευσμένη και τους σχεδιαστές μαχητές που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους σε έναν κλειστό και άκρως ανταγωνιστικό χώρο που προσπαθεί να επιβιώσει σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.


Κλείσιμο

Οπως αποκαλύπτει μάλιστα στο «thema people», «δύσκολα θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα και να εργαστώ στο εξωτερικό. Το να βρίσκεται κάποιος μακριά από την Ελλάδα λόγω της κρίσης δεν με βρίσκει σύμφωνη. Θεωρώ ότι ευκαιρίες υπάρχουν και στη χώρα μας, φτάνει να τις κυνηγάς και να έχεις επιμονή και υπομονή». Και η Χριστιάνα Γεωργοπούλου, μοντέλο που ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Happy People, προτιμά να δίνει καθημερινά τις μάχες της στην Ελλάδα και, όπως αποδεικνύεται, ο αγώνας της δεν είναι μάταιος αφού κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη.

«Ολη τη μέρα δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Γυρίσματα, καστ, επιδείξεις, φωτογραφήσεις και τηλεόραση γεμίζουν φουλ το πρόγραμμά μου. Συνεχώς σκέφτομαι το επόμενο βήμα και ποτέ δεν επαναπαύομαι. Είμαι ακόμα 23 ετών και έχω πολλά μπροστά μου για να κάνω».



Η Χριστιάνα είναι από τα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αν τη ρωτήσεις πώς προτιμά να ξεκουράζεται, σου απαντά γελώντας: «Είναι απλό. Μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω. Η δημιουργία της κουζίνας με ξεκουράζει. Μετά από μια ημέρα γεμάτη από σκληρή και επίπονη δουλειά μπορεί να με δείτε να χαλαρώνω φτιάχνοντας μουσακά. Μου αρέσει άλλωστε να φροντίζω τους γύρω μου».

Αγαπά τo μαγείρεμα, σπάνια προσέχει τη διατροφή της  και ονειρεύεται να ανοίξει τον δικό της χώρο hair styling αλλά και μακιγιάζ. «Εκανα αντίστοιχες σπουδές γιατί ήταν κάτι που μου άρεσε. Λατρεύω το μόντελινγκ αλλά γνωρίζω ότι όσο κι αν αρέσεις σήμερα, υπάρχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Παρότι διακαής πόθος του πατέρα μου ήταν να συνεχίσω κάποτε την οικογενειακή παράδοση αναλαμβάνοντας τα φαρμακεία μας στην ιδιαίτερα πατρίδα μου, την Πάτρα, εγώ επιθυμώ να φτιάξω κάποτε τον δικό μου χώρο ομορφιάς στην Αθήνα», δηλώνει αποφασιστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης