Γιατί η Σοφία Λόρεν κοιτούσε με... τρόμο το στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ;

Γιατί η Σοφία Λόρεν κοιτούσε με... τρόμο το στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ;

Η Ιταλίδα σούπερ σταρ έδωσε την εξήγησή της σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ποτέ

Γιατί η Σοφία Λόρεν κοιτούσε με... τρόμο το στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ;
Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες της ιστορίας της σόου μπιζ βρήκε τελικά την εξήγησή της έστω και μετά από 57 χρόνια.

Πρωταγωνίστριες της φωτογραφίας δύο από τις σεξοβόμβες της εποχής, η Σοφία Λόρεν και η Τζέιν Μάνσφιλντ που βρέθηκαν δίπλα δίπλα κατά τη διάρκεια ενός κοκτέιλ πάρτι στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χιλς στο Χόλιγουντ το 1957.

Στη φωτογραφία η Λόρεν έχει εστιάσει το βλέμμα της στο στήθος της πληθωρικότατης Μάνσφιλντ και αρκετοί έχουν αναρωτηθεί αν ήταν βλέμμα ζήλιας ή αποδοκιμασίας. 

Κλείσιμο
Η ίδια η Ιταλίδα σταρ έδωσε απάντηση στο ερώτημα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Entertainment Weekly. Απάντηση που μόνο κολακευτική δεν ήταν για την Μάνσφιλντ...

«Κοίτα την εικόνα. Που είναι τα μάτια μου; Χαζεύω τις ρώγες της γιατί φοβάμαι ότι θα πέσουν στο πιάτο μου», εξήγησε η Λόρεν, απάντηση που είναι αρκετά πιστευτή να κρίνουμε από το ντεκολτέ της σούπερ Τζέιν.

Όπως τόνισε η 80χρονη πια Σοφία «στο πρόσωπό μου μπορείς να διακρίνεις τον φόβο. Είμαι τόσο φοβισμένη ότι τα πάντα μέσα στο φόρεμα της θα εκραγούν και θα χυθούν στο τραπέζι». 

Είναι πάντως αλήθεια ότι ενώ η Λόρεν φορά ένα διακριτικό και στυλάτο μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, η Μάνσφιλντ προτίμησε ένα σατέν «κάτι σαν» φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα το πλουσιότατο στήθος της...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης