Ραμόνα Βλαντή: Από το «Next Top Model» στα σαλόνια του Αρμάνι

Ραμόνα Βλαντή: Από το «Next Top Model» στα σαλόνια του Αρμάνι

Fendi, Armani, Custo Barcelona και Iceberg είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που έχουν υποκύψει στη γοητεία του επιτυχημένου μοντέλου το οποίο ήρθε από τη Ρουμανία για σπουδές στη χώρα μας και πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα

Ραμόνα Βλαντή: Από το «Next Top Model» στα σαλόνια του Αρμάνι
Πήρε το βάπτισμα του πυρός στην ενασχόλησή της με το μόντελινγκ μόλις σε ηλικία 14 ετών. Το όνομά της, όμως, έγινε ευρύτερα γνωστό στη βαλκανική χώρα όταν πήρε μέρος στη δημοφιλή εκπομπή «Νext Top Model» που έγινε το εφαλτήριο για να κλείσει τα πρώτα συμβόλαια διαφημίζοντας μεγάλους οίκους όπως ο Roberto Cavalli και ο Missoni. Στην Ελλάδα θα έρθει για να σπουδάσει Business Administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και συγχρόνως θα συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο VN.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά εγχώρια περιοδικά και όταν βρεθεί στο Μιλάνο θα συνεργαστεί με τα show rooms γνωστών οίκων όπως οι Armani, Fendi, Custo Barcelona και Ιceberg. «Το Μιλάνο αποπνέει έντονο κοσμοπολίτικο αέρα, κυριαρχεί το καλό γούστο και η μόδα αποθεώνεται», λέει η Ελληνορουμάνα Ραμόνα Βλαντή και προσθέτει: «Υπό αυτή την έννοια δεν νοείται μοντέλο με διεθνή καριέρα που να μην έχει εργαστεί έστω και για μικρό διάστημα εκεί».

Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη σχολή της και φύγει για μεταπτυχιακά στην Αμερική, η Ραμόνα γνωρίζει τον άνδρα που θα της αλλάξει ζωή και θα την πολιτογραφήσει Ελληνίδα. «Με τον σύζυγό μου, ο οποίος ασχολείται με συστήματα ασφαλείας, γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες. Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα, παντρευτήκαμε κι έτσι πολιτογραφήθηκα Ελληνίδα. Τώρα πια δεν είμαι μόνο παντρεμένη αλλά και μητέρα δύο παιδιών», λέει με έκδηλη την ευτυχία στο πρόσωπό της.

Κλείσιμο


«Είμαι υπερήφανη και ευτυχισμένη που οι κόρες μου, 3 και 4 ετών σήμερα, αγαπούν τη δουλειά μου και λένε ότι όταν μεγαλώσουν θέλουν να μάθουν να ποζάρουν “όπως η μαμά”»

Ο συνδυασμός μητρότητας και μόντελινγκ δεν τη δυσκόλεψε, αφού, όπως η ίδια παραδέχεται, είχε αμέριστη βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα. «Αποκτώντας παιδιά ολοκληρώνεσαι και ομορφαίνεις. Το σώμα ξεχειλίζει από καλοσχηματισμένες καμπύλες και θηλυκές ορμόνες. Είμαι υπερήφανη και ευτυχισμένη που οι κόρες μου, 3 και 4 ετών σήμερα, αγαπούν τη δουλειά μου και λένε ότι όταν μεγαλώσουν θέλουν να μάθουν να ποζάρουν “όπως η μαμά”», προσθέτει.
 Στο βιογραφικό της συγκαταλέγονται εκτός από φωτογραφήσεις σε editorials μόδας και δεκάδες διαφημίσεις γνωστών εταιρειών. «Εχω δουλέψει για τα περισσότερα fashion brands και έχω κάνει πάμπολλες διαφημίσεις, όπως π.χ. τα ηλεκτρικά είδη LG. Μου αρέσει να ψάχνομαι ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους δρόμους. Ηρθα στην Ελλάδα 19 ετών έχοντας μόνο μια βαλίτσα στο χέρι και πολλά όνειρα. Ηθελα να πετύχω και πέτυχα. Πάντα θα υπάρχει, όμως, ένας οίκος που θα αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Για μένα αυτοί είναι οι οίκοι Dior και Chanel», λέει.



Μιλάνο και Παρίσι αποτελούν πάντα αγαπημένους της προορισμούς. Η Ελλάδα όμως κατέχει τη μεγαλύτερη θέση στην καρδιά της έχοντας καταφέρει να ενταχθεί πλήρως στον τρόπο ζωής και τη νοοτροπία της χώρας μας. «Ηλιος, θάλασσα και έξω καρδιά», λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Οσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό θα θεωρούμε πάντα αυτό το “οικόπεδο” της Μεσογείου έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης