«Είμαι αυτά που κάνω και μ’ αρέσει πολύ!»

«Είμαι αυτά που κάνω και μ’ αρέσει πολύ!»

Η χαριτωμένη και ελαφρόμυαλη μαθήτρια Ασπα Καλογήρου της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Θα βρεις το δάσκαλό σου» επανήλθε στη μικρή μας οθόνη με αφορμή ένα νέο διαφημιστικό σποτ κινητής τηλεφωνίας. Το σενάριο που θέλει τη νεαρή καμαριέρα να περνά από τη δοκιμασία του ανιχνευτή ψεύδους μάς έβαλε την ιδέα για μια πραγματική δοκιμασία με τολμηρές ερωτήσεις και ακόμα τολμηρότερες απαντήσεις...

«Είμαι αυτά που κάνω και μ’ αρέσει πολύ!»
Η χαριτωμένη και ελαφρόμυαλη μαθήτρια Ασπα Καλογήρου της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Θα βρεις το δάσκαλό σου» επανήλθε στη μικρή μας οθόνη με αφορμή ένα νέο διαφημιστικό σποτ κινητής τηλεφωνίας. Το σενάριο που θέλει τη νεαρή καμαριέρα να περνά από τη δοκιμασία του ανιχνευτή ψεύδους μάς έβαλε την ιδέα για μια πραγματική δοκιμασία με τολμηρές ερωτήσεις και ακόμα τολμηρότερες απαντήσεις...

Παίζει, τραγουδάει, φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα και πιστεύει πως όλα της τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, χτύπησε το τηλέφωνό της και τα νέα ήταν πολύ καλά, της είπαν ότι πήρε τη δουλειά με το διαφημιστικό: «Ελεγα, “Θεέ μου, τώρα που είμαι οικονομικά ζορισμένη κάνε να έρθει μια καλή διαφήμιση να ξελασπώσω!”. Ημουν σίγουρη ότι θα την πάρω τη δουλειά».

-Θα έμπαινες ποτέ στον πειρασμό να περάσεις από τη δοκιμασία του ανιχνευτή ψεύδους κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο;
Κλείσιμο
  Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Νομίζω πάντως πως δεν θα το άντεχα...

-Φοβάσαι την αλήθεια; Δεν φοβάμαι την αλήθεια, φοβάμαι γι’ αυτά που θ’ ακούσω. Θέλω να πιστεύω πως οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι μου λένε πάντα την αλήθεια και πως η εμπιστοσύνη που τους δείχνω δεν πάει χαμένη.




-Μήπως είσαι καλόπιστη;
Δεν είναι λίγο ουτοπικό να πιστεύεις πως όλοι σού λένε την αλήθεια; Δεν έχεις άδικο. Προφανώς επειδή το κάνω εγώ, θεωρώ ότι όλοι συμπεριφέρονται σαν κι εμένα.

-Εσύ δεν έχεις πει ποτέ ψέματα; Εχω πει μικρά ψεματάκια, αλλά τώρα τελευταία τα έχω κόψει κι αυτά. Στο παρελθόν είχε τύχει να πω ένα μεγάλο ψέμα για να σώσω μια κατάσταση, αλλά βρήκα τον μπελά μου. Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν πεις ένα ψέμα για να καλύψεις κάτι, στο τέλος της ημέρας θα είσαι και πάλι ψεύτης.

-Αν περνούσες τον σύντροφό σου από τη δοκιμασία του ανιχνευτή, θα άντεχες να ακούσεις ότι σε απάτησε; Η απιστία είναι κάτι που υπάρχει και που μπορεί να συμβεί. Αν μου συνέβαινε θα στενοχωριόμουν πολύ, θα θύμωνα και σίγουρα θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί συνέβη. Το σενάριο της ζωής έχει πολλούς guests... (γέλια) Ξέρεις κάτι; Στην απιστία δεν φταίει μόνο ο ένας. Προφανώς ο ένας από τους δύο άφησε κάποιο κενό που συμπληρώθηκε από κάποιον τρίτο. Πιο παλιά το έβλεπα πολύ πιο εγωιστικά, του τύπου «πώς θα πάει με κάποια άλλη, αφού εγώ είμαι καλύτερη;». Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

-Θα συγχωρούσες την απιστία ή θα χώριζες;  Εξαρτάται από το πόσο σοβαρή θα ήταν η σχέση μου. Στο παρελθόν έτυχε να μάθω ότι με απάτησε ο σύντροφός μου. Ηταν η πρώτη μου σχέση και ήμουν μικρή. Πέρασα ένα σοκ. Οταν το ξεπέρασα συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν κράτησε για πολύ.

-Εσύ έχεις απατήσει; Δυστυχώς ναι... Το έχω κάνει... Είχα μια σοβαρή σχέση, αλλά αργοπέθαινε. Χρειαζόμουν μια τονωτική ένεση. Το «εγώ» παίζει πολλά παιχνίδια και μπορεί να τα διαλύσει όλα. Θα μπορούσα να το έχω σώσει, να του μιλούσα. Δεν έγινε όμως...



-Ποιο είναι το πιο ακραίο, το πιο τολμηρό πράγμα που έχεις κάνει για άντρα; Εχω κάνει πολλά πράγματα. Το λέω λες και είχα πολλούς... (γέλια) Καλά, δεν είναι μόνο ένας... (γέλια)

-Πόσοι είναι;  Εχω κάνει τέσσερις μεγάλες σχέσεις. Δεν τα πάω καλά με τα προσωρινά. Από την άλλη, συναντάς καμιά φορά στον δρόμο σου ανθρώπους που μπορεί να μην είναι για καιρό κοντά σου, αλλά η γνωριμία και η επαφή σας να είναι τόσο καρμικές που ακόμη κι όταν τελειώσει το ερωτικό να μείνει μια σημαντική φιλία.

-Δημιουργείς την εικόνα μιας τύπισσας μποέμ που κάνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να τη νοιάζει η γνώμη των άλλων. Για παράδειγμα, έχεις τολμήσει να κάνεις αισθησιακές φωτογραφήσεις. Αισθάνθηκες ποτέ άβολα βλέποντας εσύ ή κάποιος δικός σου αυτές τις εικόνες;  Είμαι αυτά που κάνω και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ενθουσιώδης και με ενδιαφέρει το τώρα, δεν σκέφτομαι το μετά. Επειδή ωστόσο είμαι και ενοχική καμιά φορά αισθάνομαι τύψεις όχι τόσο για μένα, αλλά για τους άλλους. Εχω κάνει πολλά πράγματα και έχω αποκτήσει εμπειρίες από τα λάθη μου. Είμαι άνθρωπος των άκρων και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην πληγώνω τους γονείς μου. Ξέρω ότι έχουν υπάρξει φορές που τους έχω στενοχωρήσει και πως το μόνο που θέλουν είναι να είμαι εγώ καλά. Κατά τ’ άλλα, είμαι πολύ γεμάτη σαν άνθρωπος και ξέρω τον λόγο που κάνω το οτιδήποτε. Τώρα πια, βαριέμαι να εξηγώ όταν με ρωτούν για τις φωτογραφήσεις μου. Ας πάμε παρακάτω. Αν σου άρεσαν, πες έναν καλό λόγο, αν πάλι όχι, πες τη γνώμη σου, αλλά μη ρωτάς. Εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί τις έχω κάνει.



-Με τον σύντροφό σου διατηρείτε από κοινού μία επιχείρηση με χειροποίητα κοσμήματα και έργα τέχνης στην Αστυπάλαια. Πόσα χρόνια είστε μαζί;  Τώρα πλέον έχουμε μόνο το μαγαζί... Ημασταν τέσσερα χρόνια μαζί, εκείνος όμως επέλεξε να αλλάξει τρόπο ζωής και να ζήσει μόνιμα στην Αστυπάλαια. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω.

-Υπάρχει ένα καλό κι ένα κακό στην υπόθεση. Το καλό είναι ότι θα κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια, αφού έχεις έναν έμπιστο άνθρωπο να «τρέχει» το μαγαζί σου, και το κακό ότι βιώνεις έναν χωρισμό εξαιτίας της απόστασης... Σίγουρα σε μια σχέση παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, που συσσωρεύονται και κάποια στιγμή τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι σε πάει μπροστά και τι σε κρατάει στάσιμο. Ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί να βρεθούμε ξανά. Είναι το παιχνίδι της ζωής έτσι.

-Θα πας το καλοκαίρι στην Αστυπάλαια; Τα μεταξύ μας και τα επιχειρησιακά μας τα έχουμε πλήρως διαχωρισμένα... Δεν θέλω να πηγαίνω πολύ. Χρειάζεται κι εκείνος τον χώρο του... Γι’ αυτό, ίσως πεταχτώ καμιά βολτίτσα, διακριτικά.

-Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν σε αναγνωρίζει; Σου ζητούν να φωτογραφηθείς μαζί τους; Οχι... Εγώ τους ζητάω να με φωτογραφήσουν δίπλα από τις γιγαντοαφίσες του διαφημιστικού... Πλάκα κάνεις; Πότε θα ξαναδώ τη μούρη μου στο μετρό;... (γέλια)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης