Νάντια Μπουλέ: Η σέξι αποκάλυψη

Νάντια Μπουλέ: Η σέξι αποκάλυψη

Η άλλοτε σεμνή, ταπεινή και χαμηλοβλεπούσα TV persona σπάει τα ηθικοπλαστικά δεσμά της

Νάντια Μπουλέ: Η σέξι αποκάλυψη
Μια φορά και έναν καιρό η Νάντια Μπουλέ ήταν παρουσιάστρια γνωστού μουσικού τηλεοπτικού σταθμού. Μικρή, δροσερή, άγουρη σχεδόν, έδωσε τα χέρια με το φιλοθεάμον κοινό προτάσσοντας έναν αθώο, girly εαυτό με άλλοθι ακαδημαϊκών σπουδών, γαλλικών και πιάνου. Οχι, δεν ήταν ο -δήμαρχος Ναυπάκτου- πατέρας της που επέβαλε στη νεαρή Νάντια να ενσαρκώνει την επιτομή της σεμνοταπεινοσύνης. Αλλωστε, δεν είχε αναλάβει ακόμη το αξίωμά του. Ηταν προφανώς θέμα χαρακτήρα. Τα φορέματα της Νάντιας σχεδόν διαχρονικά την κάλυπταν από την κορφή ως τα νύχια, το μπούστο της, τις λίγες φορές που έβλεπε το φως της νύχτας, ξεμύτιζε… τόσο-όσο, οι γοφοί, οι γλουτοί και τα υπόλοιπα τορνευτά μέρη των κάτω άκρων παρέμεναν ακόμη αχαρτογράφητα από τα αδιάκριτα βλέμματα των θαυμαστών της. Ακόμη και στα χρόνια της τηλεοπτικής ενηλικίωσής της, όταν δηλαδή έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός στη μητέρα των μαχών, ήτοι στο πρωινό μαγκαζίνο του MEGA, η Νάντια παρέμενε -πεισματικά θαρρείς- αυτό που στην αργκό θα αποκαλούσαμε «θεούσα».

Θες ότι δεν ήθελε να σοκάρει το ποίμνιο των νοικοκυρών που την παρακολουθούσε -διακρίνοντας σε εκείνη ένα πρότυπο καλής κόρης-, θες πως η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθυστερούσε την πολύ προσωπική σεξουαλική επανάστασή της, το σέξι λάβαρο της Νάντιας δεν έλεγε να υψωθεί. Ενώ οι φούστες των συναδέλφων της κόνταιναν και τα μπούστα βάθαιναν, εκείνη στεκόταν στιβαρή σαν βράχος απέναντι στις έσω σειρήνες της, που προφανώς την καλούσαν να τα πετάξει. Ούτε καν ο χωρισμός της από τον Γρηγόρη δεν στάθηκε ικανός να την ξεκουνήσει από το καθωσπρέπει είδωλο που είχε επινοήσει. Οταν, δε, η ίδια διατράνωσε πως θέλει να βρει τη θέση της (και) στο σύμπαν του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, πολλοί άρχισαν ήδη να μιλούν για τον προδιαγεγραμμένο θάνατο μιας ακόρεστα σέξι γυναίκας που ποτέ δεν γνωρίσαμε. Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια είχε πια πάρει τον αγύριστο δρόμο προς την ταγαροσύνη. Θα θυσίαζε, άραγε, τα σαρκικά θεία δώρα της στον βωμό της επανεφεύρεσης του εαυτού της; Η ξανθιά, ξώχαρη, έξω καρδιά Νάντια έμοιαζε να παλεύει σε μια αμφίρροπη διελκυστίνδα με την ευαίσθητη, ποιοτική, καθηλωμένη(;) Νάντια. Ακόμη και στη διάρκεια συμμετοχής της στο «Dancing with the stars» η πάντα ποιοτική, μορφωμένη, πολυπράγμων Νάντια έκανε τα λίγα χιλιοστά των υφασμάτων που την έντυναν να μοιάζουν με μπούρκα. Κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς μια θελκτική, όμορφη και με περιεχόμενο γυναίκα είχε εξοστρακίσει στο πυρ το εξώτερον οτιδήποτε μπορούσε να είναι ή να εννοηθεί ως σέξι. Ηταν πραγματικά ένας Γολγοθάς που ανέβαινε χέρι-χέρι με το αποσβολωμένο ανδρικό ποίμνιό της.




Κλείσιμο
Ωσπου κάποιος ευφάνταστος νους αποφάσισε -έστω και με παροιμιώδη καθυστέρηση- να την κλείσει σε κλουβί. Αυτό ήταν. Το θηρίο είχε ξυπνήσει. Ο λόγος για την εμφάνιση της άλλης Νάντιας Μπουλέ την προηγούμενη Κυριακή ως guest star στο «Dancing with the stars». Ως άλλο εξωτικό πουλί, με πλείστα όσα φτερά να περικυκλώνουν τους γλουτούς της, η Νάντια συμμετείχε στη χορογραφία του Νίκου Αναδιώτη και της παρτενέρ του αφήνοντας άλαλα τα χείλη των ασεβών, όλων εκείνων που πίστευαν ακράδαντα πως η Νάντια και το σέξι αποτελούσαν αντίθετους πόλους. Μέχρι κι ο Φωκάς Ευαγγελινός εξανέστη μετά το πέρας του χορευτικού: «Νάντια μου, λάμπεις!».

Ισως, βέβαια, ο γνωστός χορογράφος είχε κατά νου και τη μοναδική καταγεγραμμένη στα ανθρώπινα χρονικά σέξι φωτογράφηση της Νάντιας στο περιοδικό «Esquire» του τρέχοντος μήνα - εντάξει, είχε κάνει και στο παρελθόν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά πάντα από κάπου ξεπρόβαλλε η μέσα της Κάντι-Κάντι. Ναι, η Νάντια επιτέλους τα πέταξε. Ενιωσε άξαφνα γυναίκα και αποφάσισε να ανακοινώσει με τον πλέον γδυμένο τρόπο την αναλαμπή της. Να μας συστήσει τον νέο εαυτό της, να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον ενάλιων ανασκαφών στο απύθμενο ντεκολτέ της, να διεκδικήσει μια θέση στο πάνθεον των ανδρικών ονειρώξεων. Η κοπέλα δεν το νιώθει απλώς, δεν το φωνάζει μόνο, ξεχειλίζει από αγνή, ατόφια, ακατέργαστη σεξουαλική απενοχοποίηση. «Παλιά θεωρούσα ότι το σεξ είναι ασήμαντο, μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είναι σημαντικό», δηλώνει βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της εν λόγω φωτογράφησης. Πάλι καλά που το κατάλαβε στα 30 και ουχί στα 80 της. Νάντια, συνέχισε στον ίσιο δρόμο. Μόλις τον βρήκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης