H πριγκίπισσα του Instagram

H πριγκίπισσα του Instagram

Τι γίνεται όταν μια πριγκίπισσα ανακαλύπτει την τεχνολογία; Γράφει το πρωτόκολλο στα παλιά -και ακριβά- της  παπούτσια βγάζοντας φόρα παρτίδα τις προσωπικές της στιγμές, και όχι μόνο... 

H πριγκίπισσα του Instagram
Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τις πριγκίπισσες. Η νέα γενιά των γαλαζοαίματων κορασίδων αυτού του πλανήτη αποδεικνύεται πολύ πιο σύγχρονη απ’ ό,τι η παλαιότερη, με το πρωτόκολλο και τα «πρέπει» να μην αποτελούν τον κανόνα αλλά την εξαίρεση της καθημερινότητάς τους. Οι πριγκίπισσες του σήμερα δείχνουν να βαδίζουν χέρι-χέρι με την τεχνολογική εξέλιξη, μη διστάζοντας να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους αλλά και να δημοσιεύσουν προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές, οι οποίες μέχρι πριν από λίγα χρόνια ισοδυναμούσαν για τους κοινούς θνητούς με επτασφράγιστο μυστικό. Μία από αυτές είναι η Μαρί Σαντάλ, η οποία από τη μέρα που ανακάλυψε τη δύναμη -και για πολλούς τη γοητεία- του Instagram δεν διστάζει να ανεβάζει κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσιοποιώντας χαλαρές στιγμές τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, του σπιτιού και του συζύγου της.

Μια συνήθεια στην οποία η 44χρονη σήμερα πριγκίπισσα δεν έχει την πρωτοκαθεδρία, καθώς κάτι ανάλογο πράττουν η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, καθώς και η πριγκίπισσα Mετ-Μαρίτ της Νορβηγίας. Ωστόσο, οι δύο τελευταίες κάνουν χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προωθούν τις φιλανθρωπικές ασχολίες τους κι όχι για να δημοσιοποιούν τις προσωπικές τους στιγμές για ψύλλου πήδημα.

Στο παιχνίδι του Instagram η Μαρί Σαντάλ είναι μακράν η καλύτερη. Και τούτο διότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να προβάλλει σε κοινή θέα προσωπικές στιγμές με τον σύζυγό της και τα πέντε παιδιά τους: τη 16χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 14χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 12χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 8χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον βενιαμίν της οικογένειας, τον 4χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

Ο τελευταίος φαίνεται, μάλιστα, να αποτελεί το αγαπημένο «μοντέλο» της μητέρας Σαντάλ, καθώς τον φωτογραφίζει συχνότερα από όλους τους υπόλοιπους, παρουσιάζοντάς τον τη μια στιγμή να κρατά ένα από τα σκυλιά της οικογένειας και την άλλη να «διαφημίζει» αθλητικά ρούχα που φέρουν αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή της μαμάς.
Την ίδια στιγμή ο εθισμός της συζύγου του πρίγκιπα Παύλου με το Instagram εμπερικλείει από διακοπές για σκι, εθνικές εορτές, γενέθλια και επετείους μέχρι επισκέψεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τα φωτογραφικά αυτά ενσταντανέ δεν γλίτωσε ούτε το παγωμένο Λονδίνο, με τη Μαρί Σαντάλ να μην μπορεί να αντισταθεί στην κοινοποίηση της θέας του χιονισμένου κήπου της. Επιπλέον, η πριγκίπισσα -εκτός από ωραίες στιγμές- δείχνει να διαθέτει και χιούμορ, κοινοποιώντας φωτογραφικές πόζες που μόνο πριγκιπικές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Μία από αυτές την παρουσιάζει με τη γλώσσα έξω μπροστά από ένα τεράστιο μπουκάλι με ταμπάσκο, ενώ μια άλλη την απαθανατίζει μ’ ένα κρεμμύδι, ένα μαχαίρι και τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Τα γυαλιά μου κρεμμύδι...».

Κλείσιμο
Συμπέρασμα; Τo Instagram έχει περάσει πλέον για τα καλά στην υπηρεσία της Αυτής Υψηλοτάτης…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης