Ηρθε η ώρα της RITA Ora

Ηρθε η ώρα της RITA Ora

Δεν είναι μόνο σέξι, είναι και φωνάρα

Ηρθε η ώρα της RITA Ora
Η Rita Ora κατακτά τα τσαρτ, την καρδιά του αδελφού της Καρντάσιαν και τη φιλία του Jay-Z, που την ανακάλυψε και την οδήγησε με προσεκτικά βήματα στην κορυφή.Η Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν είναι μόνο σέξι, αλλά και φωνάρα!

Είναι παιδί του πολύχρωμου Πορτομπέλο στο Λονδίνο όπου μεγάλωσε, μια ταλαντούχα αλήτισσα με μπόλικο τσαγανό και ήδη αρκετά χιτ στο ενεργητικό της. Η mezzo soprano φωνή της, το ιδιόμορφο στυλ και το μπόλικο ταλέντο της την οδήγησαν στο νούμερο ένα σχεδόν με το «καλημέρα». Μετράμε μόνο μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ με τον τίτλο «Ora» -από τη Sony- και ήδη τα τρία μεγάλα της κομμάτια [«Hot Right Now», «How We Do (Party)» και «R.I.P.»] στολίζουν την πρώτη δεκάδα στη Μεγάλη Βρετανία απειλώντας να σπάσουν πολλαπλά ρεκόρ.

Κλείσιμο


Επιπλέον, τα αλλόκοτα λονδρέζικα ντυσίματά της στολίζουν εξώφυλλα περιοδικών όπως το «GQ», ενώ πρόσφατα ήταν καλεσμένη δημοφιλών εκπομπών, όχι μουσικού περιεχομένου, όπως εκείνη του περίφημου Ντέιβιντ Λέτερμαν. Η Rita Ora πουλάει σαν τρελή όχι μόνο στη Βρετανία και στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική, κάτι σπάνιο για μια τόσο νέα καλλιτέχνιδα που δεν προέρχεται από την καρδιά ή έστω την περιφέρεια των ΗΠΑ.

Ο λόγος; Το κορίτσι που έσκασε σαν πυροτέχνημα στην ποπ και R&B σκηνή με το σεξαπίλ της Ριάνα και τους παιχνιδιάρικους τρόπους της Στεφανί -τις οποίες η ίδια έχει δηλώσει ότι λατρεύει- δεν έχει μόνο άψογη εικόνα, αλλά κυρίως φωνή. Για την ακρίβεια, φωνάρα. Αυτήν ανακάλυψε ο Jay-Z πριν από τρία χρόνια και αποφάσισε να την κάνει το νέο αστέρι και φρέσκια κολλητή της αγαπημένης του Μπιγιονσέ. Για τρία χρόνια ο διάσημος ράπερ την υποχρέωσε σε εντατικά μαθήματα και μόνο όταν ήταν σίγουρος την προώθησε στους κατάλληλους ανθρώπους και παραγωγούς (όπως το περίφημο δίδυμο Chase & Status που υπογράφουν τα σημαντικότερα χιτ της Ριάνα). Το μαρτύριο της σταγόνας πάντως αποδείχτηκε θαυματουργό για τη μόλις γεννημένη το 1990 Ora. Στην αρχή έβγαλε το απόλυτο χιτ «R.I.P.» - για την ακρίβεια, μόλις τον περασμένο Μάιο, με το βίντεο του τραγουδιού να γυρίζεται στα ύποπτα δρομάκια του Χάκνεϊ.




Λίγες μέρες μετά η Rita Ora πατούσε τα λουστραρισμένα πλατό του βρετανικού «X-Factor». Από τότε η ανοδική εξέλιξη ήταν ραγδαία: οι Coldplay την κάλεσαν στο πλευρό τους στην περίφημη τουρνέ τους και τον Αύγουστο η κοσοβαρικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Εννοείται ότι η Ora δεν άνοιξε μόνο την τελετή των βραβείων του MTV, αλλά ήταν και υποψήφια για κάμποσα από αυτά.

Πάντως τα ταμπλόιντ την έχουν ήδη αναγάγει σε αγαπημένη τους: εκτός από τις εκρηκτικές εμφανίσεις της με ρούχα που θα ζήλευαν τα τιμημένα vintage shops του Λονδίνου, η Rita ξέρει να επιλέγει παρτενέρ. Το τελευταίο της αμόρε με τον Ρομπ Καρντάσιαν έχει πυροδοτήσει νέο κύκλο σχολιασμών: είναι τυχαίο άραγε ότι ο Ρομπ για ένα διάστημα είχε εμφανιστεί και στο πλευρό της Ριάνα; Οπως και να ’χει, το σίγουρο είναι ότι ήρθε η ώρα της Ora.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης