Γκαλέτι: "Δεν είναι καθόλου ευχάριστο..."

Γκαλέτι: "Δεν είναι καθόλου ευχάριστο..."

Μέσα από το προσωπικό του σάιτ τοποθετήθηκε δημόσια ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για τη διαμάχη του με τον Ολυμπιακό.

Γκαλέτι: "Δεν είναι καθόλου ευχάριστο..."

Μέσα από το προσωπικό του σάιτ τοποθετήθηκε δημόσια ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για τη διαμάχη του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν είναι ευχάριστη για τον ίδιο και δεσμεύθηκε ότι πολύ σύντομα θα μιλήσει αναλυτικά για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γκαλέτι μέσω του προσωπικού του σάιτ έχει ως εξής:

«Προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

Κλείσιμο

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν είναι καθόλου ευχάριστη για μένα όπως επίσης δεν ισχύει ακριβώς όπως γράφτηκε και πέρασε στον Τύπο. Ζητώ υπομονή και κατανόηση και πολύ γρήγορα θα τοποθετηθώ λεπτομερώς».

Ο Νέμεθ και... οι άλλοι

Οι παρατηρήσεις που δέχθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι δεν επέστρεψε νωρίς από την Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας, παρά το ότι ήταν τιμωρημένος για τον αγώνα της περασμένης Τρίτης (7/9), δεν ήταν η μοναδική «τιμωρία» του.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε τον Ούγγρο επιθετικό εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (11/9, 17:15, ΝΕΤ) με την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κεκλεισμένων των θυρών για τη 2η αγωνιστική.

Ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του επίσης τον τιμωρημένο Ραούλ Μπράβο, τους ανέτοιμους Ζαϊρί και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ άφησε εκτός 18άδας και τους Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλο και Ποτουρίδη.

Στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Ισπανός μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (10/9) βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Οσο για την 11άδα, ο Βαλβέρδε προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-1-1 και συγκεκριμένα τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού ή Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Ριέρα, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης