Θ. Γιαννακόπουλος: "Θα είμαστε δίπλα στον Πατέρα"!

Θ. Γιαννακόπουλος: "Θα είμαστε δίπλα στον Πατέρα"!

«Ο Νικόλας Πατέρας να είναι σίγουρος 100% ότι θα είμαστε δίπλα του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μιλώντας όπως άφησε να εννοηθεί και εκ μέρους του αδελφού του Παύλου. 

Θ. Γιαννακόπουλος: "Θα είμαστε δίπλα στον Πατέρα"!

«Ο Νικόλας Πατέρας να είναι σίγουρος 100% ότι θα είμαστε δίπλα του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στον Σέντρα FM, μιλώντας όπως άφησε να εννοηθεί και εκ μέρους του αδελφού του Παύλου. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως ήταν ο πρώτος που είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία, μίλησε για το «χάλι» - όπως το χαρακτήρισε - του Ερασιτέχνη και αναφέρθηκε στην ομάδα μπάσκετ, λέγοντας πως «θα γίνει κι άλλη ενίσχυση, αν το ζητήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Κλείσιμο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:

Για τη δήλωση του Νίκου Πατέρα που ζήτησε στήριξη: «Είναι αυτονόητο αυτό που ζητάει ο Νίκος ο Πατέρας, δηλαδή να βοηθήσουμε ώστε να προχωρήσει ενωμένος ο Παναθηναϊκός και να πετύχει τους στόχους του, να γεμίσει νέες σελίδες δόξας την ιστορία του. Το θεωρώ αυτονόητο και να είναι σίγουρος 100% ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου, όπως κάνει εδώ και 30-40 χρόνια, και βοηθά τον οποιοδήποτε που έχει κάποιο πόστο στον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει και τον ίδιο.

Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι όταν επρόκειτο να 'ρθει το καλοκαίρι ο Νίκος ήμουν από τους λίγους που τον στήριξα, μην ξεχνάτε, και του είχα πει ότι "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". Τώρα προχωράμε».

Για το αν είναι καλό ότι η περυσινή ομάδα, που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο νταμπλ, επέστρεψε και συνεχίζει: «Πρέπει όλοι οι Παναθηναϊκοί, και κυρίως οι παράγοντες, να είναι όλοι ενωμένοι και να έχουν ίδιο στόχο: δηλαδή πώς θα κερδίζει η ομάδα και να προσφέρει νέες σελίδες δόξας».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που δεν δέχθηκε την προεδρία της ΠΑΕ: «Υπάρχουν οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι που δεν δέχθηκα την προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν σημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε άξιο ηγέτη που μπορεί να προσφέρει πολλά και να οδηγήσει το καράβι που λέγεται Παναθηναϊκός σε ένα ασφαλέστατο λιμάνι».

Για το αν είναι καλή ευκαιρία να κοιτάξουν πια και τον Ερασιτέχνη οι επιχειρηματίες: «Εχετε απόλυτο δίκιο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ένας και αδιαίρετος. Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά είναι τα 18 τμήματα. Να εκφράσω ένα παράπονο και μια πικρία. Κράτησα τον Ερασιτέχνη, και τα 18 ολόκληρα τμήματα, και όταν ζητούσα την οποιαδήποτε βοήθεια δεν μου προσφέρθηκε από κανένα. Τώρα όμως, που έχουν αντιστραφεί τα πράγματα, που έχει βρεθεί σε αυτό το χάλι, ας το πω έτσι, πρέπει όλοι οι Παναθηναϊκοί να σταθούμε κοντά του και να γίνει αυτό που λέει και το τραγούδι: σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος...».

Για την πορεία του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού Παναθηναϊκού: «Εύχομαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να πετύχει πάλι αυτά που πέτυχε πέρυσι, επομένως να συνηθίσει. Ο Παναθηναϊκός, όσο αφορά στο μπάσκετ, μια ολόκληρη 12ετία έχουμε πάρει 23 τίτλους,  είμαστε χορτασμένοι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλουμε και άλλους. Είμαι σίγουρος για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, διότι έχουμε βάλει πολύ γερά θεμέλια και νομίζω ότι και αυτή η χρονιά θα είναι καταπράσινη».

Για το ρόστερ του τμήματος μπάσκετ: «Πάντοτε με τον Παύλο είχαμε μια δοξασία, από την πόρτα των αποδυτηρίων κι έξω είμαστε εμείς, από την πόρτα αυτή και μέσα είναι ο αγαπημένος μας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για να γίνει μια κάποια νέα μεταγραφή, όπως ξέρετε, ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες του προπονητή. Δεν μας έχει ζητηθεί  κάτι τέτοιο κι επομένως δεν μπορώ να πω με σαφήνεια αν θα γίνει ή όχι».

Για το αν υπάρχει πλέον δέσμευση, μέσω του Sentra, για στήριξη στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού: «Η οικογένειά μας είναι γεμάτη παναθηναϊκή σωφροσύνη. Οποιος κι αν ήταν στη θέση που κάθεται τώρα ο Νίκος Πατέρας είχαμε ηθική, τυπική και ουσιαστική υποχρέωση να βοηθήσουμε...».

Αν θα μιλήσει με τον Νίκο Πατέρα: «Ο Νίκος είναι φίλος μου, δεν χρειάζεται να κάνω ειδική συζήτηση. Ξέρει τα αισθήματά μου, εγώ είμαι πάντα ανοιχτός για τον οποιοδήποτε Παναθηναϊκό θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης