Παναθηναϊκός: Η χρονιά του… career high! (videos)

Παναθηναϊκός: Η χρονιά του… career high! (videos)

Ο Μάικ Τζέιμς οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη στο Ισραήλ, ισοφαρίζοντας το career high του, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος όπου “πράσινος” κάνει βραδιά καριέρας προς τέρψη της ομάδας του. Ποιοι άλλοι παίκτες του Πασκουάλ το έχουν κάνει και οι… rookies.

Παναθηναϊκός: Η χρονιά του… career high! (videos)
Με τέτοιον Τζέιμς πώς να έχανε ο Παναθηναϊκός στο Τελ Αβίβ; Ο εκρηκτικός Αμερικανός γκαρντ ήταν φοβερός κόντρα στη Μακάμπι, κυριαρχώντας στο… free style παιχνίδι που επέβαλαν οι γηπεδούχοι, αλλά στο τέλος “κάηκαν” από αυτό.

Μάλιστα, ο επανακάμψας εδώ κι 1,5 μήνα στο ΟΑΚΑ, Τζέιμς με τους 27 πόντους, που είχαν ως… κορωνίδα το νικητήριο καλάθι, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά με “πράσινο” φέτος.

Ηδη προ του Αμερικανού, career high έχουν κάνει στον φετινό “μαραθώνιο” Νικ Καλάθης και Κέι Σι Ρίβερς! Ποιο είναι το κοινό σημείο των μεγάλων εμφανίσεών τους; Ως επί το πλείστον γίνονται εκτός έδρας, ενώ συνήθως συνδυάζονται με νίκες, με εξαίρεση το τελευταίο ρεκόρ του Καλάθη, στο Μπάμπεργκ.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να λησμονηθεί πως μια εξάδα “πράσινων” φέτος πατά για πρώτη φορά παρκέ σε αγώνα Ευρωλίγκας (Πέιν, Ντένμον, Καλαϊτζάκης, Όγκουστ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου), με τον Ντένμον να έχει στο ενεργητικό του μια “οργιώδη” βραδιά κόντρα στη Χίμκι στο ΟΑΚΑ (24π.), ενώ και ο Θανάσης έχει μια διψήφια εμφάνιση, στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (13π.).

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης