Ντουγκαρί: «Ο Μήτρογλου για να κάνει 100 μέτρα θέλει 20 δευτερόλεπτα»

Ντουγκαρί: «Ο Μήτρογλου για να κάνει 100 μέτρα θέλει 20 δευτερόλεπτα»

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου, αλλά άσκησε νέα κριτική για τον διεθνή φορ κάνοντας αναφορά στην ταχύτητα του!

Ντουγκαρί: «Ο Μήτρογλου για να κάνει 100 μέτρα θέλει 20 δευτερόλεπτα»
O Κριστόφ Ντουγκαρί ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε πριν από 20 χρόνια το Μουντιάλ, ενώ έκανε σπουδαία καριέρα στη Μπορντό. Για δύο σεζόν πέρασε από την Μαρσέιγ (1998/00), ενώ πέρασε και από την Μπαρτσελόνα αποτυγχάνοντας ωστόσο να αφήσει το στίγμα του.

Ο παλαίμαχος στράικερ, ο οποίος σκόραρε 62 γκολ σε 368 ματς ακολουθεί πλέον καριέρα ποδοσφαιρικού αναλυτή φιλοξενώντας μάλιστα το δικό του show στον ραδιοφωνικό σταθμό RCM.

Ο Ντουγκαρί, ο οποίος συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του, για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στον Κώστα Μήτρογλου, μολονότι ο «πιστολέρο» σκοράρει συνεχώς παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του!

Κλείσιμο
Ο πρώην στράικερ της Μαρσέιγ, αντί λοιπόν να σταθεί στην αποτελεσματικότητα του πρώην άσου της Μπενφίκα, προτίμησε να σχολιάσει την ταχύτητα του!

«Ο Μήτρογλου κάνει τα 100 μέτρα σε 20 δευτερόλεπτα. Έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν τα 50 μέτρα μπορεί να σκοράρει. Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει μεγάλοι πιθανότητα να τον προλάβουν προτού σουτάρει οι μισές ομάδες της κατηγορίας».

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης