Συνολικά 113.743 θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς στο κολεγιακό πρωτάθλημα πάλης!

Συνολικά 113.743 θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς στο κολεγιακό πρωτάθλημα πάλης!

Ο μήνας Μάρτιος στις ΗΠΑ είναι αφιερωμένος στους τελικούς των κολεγιακών πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα- Η λεγόμενη τρέλα του Μαρτίου που ξεκίνησε από το μπάσκετ, εξαπλώθηκε παντού με την πάλη να κάνει τρομερό ρεκόρ προσέλευσης θεατών

Συνολικά 113.743 θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς στο κολεγιακό πρωτάθλημα πάλης!
Έτσι και αλλιώς η πάλη είναι ένα από πλέον δημοφιλή αθλήματα στις ΗΠΑ που διαθέτουν ουκ ολίγους Ολυμπιονίκες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αυτό όμως που συνέβη στους φετινούς τελικούς, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οι τελικοί του πρωταθλήματος διεξήχθησαν στην Κιου Αρένα που είναι η έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΝΒΑ. Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών των αγώνων, κόπηκαν 113.743 εισιτήρια που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση και το πιθανότερο είναι να αποτελεί ρεκόρ για οποιαδήποτε διοργάνωση πάλης, ενώ την 5η μέρα των αγώνων, στην αρένα βρέθηκαν 19.776 θεατές!

Ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο για την πάλη… Βέβαια το ρεκόρ σημειώθηκε την ημέρα που αγωνιζόταν ο Κάιλ Σνάιντερ στον τελευταίο του αγώνα στο NCAA. O χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και δις παγκόσμιος πρωταθλητής των 97κ. αποτελεί το καμάρι του τοπικού Οχάιο Στέιτ.

Κλείσιμο
Για την ιστορία να πούμε ότι τον τίτλο κατέκτησε το φαβορί που ήταν το Πεν Στέιτ συγκεντρώνοντας 141,5 βαθμούς έναντι 133,5 του τοπικού Οχάιο Στέιτ.
Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης