Στο Λονδίνο το ραντεβού επενδυτών-Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Στο Λονδίνο το ραντεβού επενδυτών-Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει την Τετάρτη για το Λονδίνο, όπου θα έχει ραντεβού με τους επενδυτές για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ

Στο Λονδίνο το ραντεβού επενδυτών-Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό
Σε μια κίνηση που δείχνει ότι το όλο θέμα… τρέχει για τον Παναθηναϊκό προχωράει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δυο μέρες μετά την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ταξιδεύει αύριο για την Αγγλία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους επενδυτές που έχει στο πλευρό του για το Athens Alive και φυσικά την ΠΑΕ. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα μεταβεί αύριο στο Λονδίνο. Εκεί θα συναντηθεί με τους συμπαίκτες του και θα τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Η προσπάθεια που κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι να πείσει τους επενδυτές να μπουν νωρίτερα στην ΠΑΕ, προκειμένου ο σύλλογος να μη συνεχίζει να ταλαιπωρείται άλλο και να σημάνει… λήξη συναγερμού για κάθε κίνδυνο για την ομάδα. 

Θα γίνει, φυσικά, συζήτηση για την επιστολή στον κ. Αλαφούζου για τις προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά και για τις επαφές που θα κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος με τα κυβερνητικά στελέχη.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης