Απίστευτο! Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας δεν έχει λεφτά για τις προπονήσεις του Βολικάκη

Απίστευτο! Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας δεν έχει λεφτά για τις προπονήσεις του Βολικάκη

Με επιστολή που απέστειλε στον Έλληνα πρωταθλητή η ΕΟΠ δηλώνει αδυναμία κάλυψης των εξόδων που απαιτούνται για να προπονείται στην πίστα του ποδηλατοδρομίου και ζητά από το σωματείο του να καλύψει τα έξοδα!

Απίστευτο! Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας δεν έχει λεφτά για τις προπονήσεις του Βολικάκη
Πριν από ένα χρόνο είχε αντιδράσει δημοσίως στις φήμες που ήθελαν το ποδηλατοδρόμιο να μετατρέπεται σε κλειστό μπάσκετ... "Είναι η μοναδική πίστα στην Ελλάδα και δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό", έλεγε λίγες ώρες πριν ξεκινήσεις τις προσπάθειες του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Τώρα όμως η κραυγή αγωνίας του Χρήστου Βολικάκη ναι μεν έχει να κάνει και πάλι με το κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας ποδηλάτης, εν όψει των επόμενων αγωνιστικών του υποχρεώσεων ζήτησε από την Ομοσπονδία την συνεισφορά της προκειμένου να χρησιμοποιήσει το ποδηλατοδρόμιο για προπονήσεις...

Κλείσιμο
Κι όμως στο (τυπικό θεωρητικά) ερώτημα του Βολικάκη η ΕΟΠ απάντησε μέσω επιστολής πως αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεών του στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Βολικάκης αναφέρει τα εξής:
"Σε απάντηση του email σας στις 18/3/2018 σας ενημερώνουμε, ότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεων σας στην πίστα, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να απευθυνθείτε στο σωματείο σας, ωστε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η ΕΟ Ποδηλασίας βρίσκεται σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., για την εξεύρεση μιας λύσης στο θέμα αυτό".



Κι αντίδραση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν η αναμενόμενη:
"Το ζήσαμε κι αυτό σήμερα!! Μετά τα συνεχή προβλήματα που προσπαθούμε καθημερινά να ξεπεράσουμε, έρχεται κι αυτό σήμερα, και πλέον με απόφαση της ομοσπονδίας ποδηλασίας δεν μπορούμε ούτε να προπονηθούμε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας να είναι το στάδιο ανοιχτό για τις εθνικές ομάδες αλλά και για όλους τους ποδηλάτες και οχι να ρίχνουν το μπαλάκι στα ποδηλατικά σωματεία... Φτάνει πια να πληρώνουν οι αθλητές τα (λάθη - οικονομικές εκκρεμότητες ) της ομοσπονδίας".



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης