Τάιρον Μπράζελτον: Ο ηγέτης που ήρθε για να σώσει τον Πανιώνιο!

Τάιρον Μπράζελτον: Ο ηγέτης που ήρθε για να σώσει τον Πανιώνιο!

Ο Πανιώνιος έχει ανοδική πορεία και δίνει τον… υπέρτατο αγώνα με στόχο την παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League.

Τάιρον Μπράζελτον: Ο ηγέτης που ήρθε για να σώσει τον Πανιώνιο!
Σε αυτή του την προσπάθεια απέκτησε ένα σημαντικό “σύμμαχο” στο πρόσωπο του Τάιρον Μπράζελτον, που έγινε κάτοικος της Νέας Σμύρνης πριν από λίγες εβδομάδες και από την πρώτη ημέρα έδειξε πως είναι ο ηγέτης που έψαχνε ο “Ιστορικός”!

Μπορεί να απομένουν ακόμα 7 αγωνιστικές, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος, ωστόσο,  δικαιούται να ελπίζει σε παραμονή, παρά την 13η θέση του. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Τάιρον Μπράζελτον, ο Αμερικανός που ανακοινώθηκε πριν έναν μόλις μήνα (16/2) και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ομάδα, οδηγώντας τους “κυανέρυθρους” στην μεγαλύτερη τους νίκη των τελευταίων 3 ετών, αυτή κόντρα στην κυπελλούχο ΑΕΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Δείτε μέσω της βάσης δεδομένων του Eurohoops την στατιστική αποτύπωση της καριέρας του Tάιρον Μπράζελτον

Κλείσιμο
Ο ικανός κόμπο γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 3 ματς της φετινής Stoiximan.gr Basket League και έχει δείξει το μεγάλο επιθετικό του ταλέντο! Χαρακτηριστικός είναι ο μέσος όρος στο σκοράρισμα που φτάνει τους 20 πόντους! Επίσης, ο Πανιώνιος του έχει ”2 στα 3” με τον Μπράζελτον στο ρόστερ, συγκομιδή πέρα για πέρα θετική, αν αναλογιστούμε πως η μοναδική ήττα ήρθε από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!


Διαβαστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης