Βίντεο: Πούλησε τρέλα ο Μουρίνιο - Η απίστευτη αιτία που βρήκε για τον αποκλεισμό!

Βίντεο: Πούλησε τρέλα ο Μουρίνιο - Η απίστευτη αιτία που βρήκε για τον αποκλεισμό!

Την απίθανη ατάκα ότι όποτε κάθεται σε πάγκο του «Ολντ Τράφορντ» στο Champions League, η Γιουνάιτεντ αποκλείεται, σκέφτηκε να πει ως αιτία για ό,τι συνέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Βίντεο: Πούλησε τρέλα ο Μουρίνιο - Η απίστευτη αιτία που βρήκε για τον αποκλεισμό!
Απαντες περίμεναν τι θα σκαρφιζόταν μετά την ήττα ο Ζοσέ Μουρίνιο και εκείνος φρόντισε να δικαιώσει. Πραγματικά ήταν απίθανο αυτό που σκέφτηκε να πει και θυμήθηκε τις φορές που ο ίδιος πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» και άφησε εκτός συνέχειας την τωρινή ομάδα του.

«Εχω καθίσει σε αυτή την καρέκλα δύο φορές στο παρελθόν στη διοργάνωση, με την Πόρτο και τη Ρεάλ και σε αυτές η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε. Οπότε, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που συνέβη τώρα».

Κλείσιμο

«Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες είναι λυπημένοι»

Ο Μουρίνιο τόνισε ότι δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, ότι έτσι είναι η ζωή και ότι είναι χαρούμενος που οι παίκτες του λυπήθηκαν με τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη.

«Το πρώτο γκολ πάντα θα ήταν σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή το πρώτο ματς έληξε 0-0, αλλά και για το προφίλ που είχε το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε ένταση και να μπούμε όπως στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Δεν σκοράραμε, όμως, και στη συνέχεια η Σεβίλλη σταδιακά άρχισε να κρατάει μπάλα, έπαιρνε αυτοπεποίθηση και είχε τον έλεγχο.

Παρόλα αυτά, δεν είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Πέτυχαν εκείνοι το πρώτο γκολ και από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πιο συναισθηματικά και πιο δύσκολα. Και το δεύτερο γκολ, φυσικά, έκανε τα πράγματα σχεδόν απίθανα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου έκαναν κάτι λάθος σε σχέση με τη νοοτροπία τους», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους που έχουν μείνει για την ομάδα του, την τετράδα και το Κύπελλο. «Ναι. Μία φανταστική ομάδα όπως η Τότεναμ έχει ακριβώς τα ίδια με εμάς, η Λίβερπουλ έχει το Champions League, αλλά όχι το Κύπελλο και έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε παίκτης είναι λυπημένος, γιατί έτσι νιώθω και εγώ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για δράματα», ολοκλήρωσε.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης