Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος, πατέρας του προπονητή του Ολυμπιακού απεβίωσε - Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, αλλά και δήλωση στήριξης από τον Τσάβι Πασκουάλ!

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «έχασε» τον πατέρα του, Σάββα. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τη λύπη της με επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει: 

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου.
Ο επιστήμονας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». 

Κλείσιμο
Πασκουάλ: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Σφαιρόπουλο»
Μπορεί εντός των γηπέδων να είναι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, ωστόσο όταν ενημερώθηκε για τα άσχημα νέα που αφορούσαν τον προπονητή του Ολυμπιακού ο Τσάβι Πασκουάλ έδειξε το ποιόν του χαρακτήρα του με τα όσα είπε.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος "έχασε" τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του» δήλωσε ο Καταλανός προπονητής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κύμης.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης