Συνέντευξη Τύπου από την FIFA και συνάντηση με τον Βασιλειάδη

Συνέντευξη Τύπου από την FIFA και συνάντηση με τον Βασιλειάδη

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA θα παραθέσει αύριο στις 12:00 συνέντευξη Τύπου, ενώ δύο ώρες νωρίτερα (10:00) θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Συνέντευξη Τύπου από την FIFA και συνάντηση με τον Βασιλειάδη
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η επιστολή που έστειλε η FIFA
στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά το τι ακριβώς σκέφτονται στη Διεθνή Ομοσπονδία για τα όσα συμβαίνουν στην Super League θα τα μάθουμε αύριο το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ και εκπρόσωπος των FIFA / UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Τετάρτη 14.03.2018 στις 12.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και την αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπου προφανώς θα δώσει το στίγμα των σκέψεων που υπάρχουν στις Διεθνείς Ομοσπονδίες αλλά και θα επισημάνει τους κινδύνους που διατρέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Κλείσιμο
Πριν την συνέντευξη Τύπου η αντιπροσωπεία της FIFA θα έχει συναντηθεί με τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος το απόγευμα θα έχει και νέα συνάντηση με ένα μεγάλο μέρος προέδρων ομάδων της Super League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης