Σε εξέλιξη συνάντηση Βασιλειάδη με τη διοίκηση της Λίγκα

Σε εξέλιξη συνάντηση Βασιλειάδη με τη διοίκηση της Λίγκα

Aντιδρούν στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος

Σε εξέλιξη συνάντηση Βασιλειάδη με τη διοίκηση της Λίγκα
Σε εξέλιξη είναι συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με εκπροσώπους της διοίκησης της Super League, που αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά την το "λουκέτο" στο πρωτάθλημα, που μπήκε έπειτα από πολύωρη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε η επιστολή της ΦΙΦΑ, στην οποία η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου απειλεί ακόμη και με αποβολή από τις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ ο κ. Βασιλειάδης άφησε ανοιχτό παράθυρο στο… Grexit, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα στους αρμόδιους φορείς.

«Αν θέλουν Ευρώπη, να βάλουμε κανόνες και να σταματήσει αυτή η αηδία», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης το πρωί στον ΑΝΤ1, βάζοντας στο κάδρο και τον Ιβάν Σαββίδη: «Όταν κάνει αυτή την «μπούκα», εγώ τι θα πω στον 17άρη όταν βλέπει τον πρόεδρό του να κάνει αυτά;».

«Θα παραιτηθώ οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δω ότι η μάχη χάνεται. Τώρα κάνουμε πίσω για να πάρουμε φόρα», τόνισε και διευκρίνισε ότι οι "αρμόδιοι φορείς" δεν είναι η κυβέρνηση: «Στην επιστολή της η ΦΙΦΑ ζητάει από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου να πάρουν μέτρα. Αρμόδιοι φορείς δεν είναι η κυβέρνηση» και ξεκαθάρισε ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει μέχρι να εξασφαλιστεί η «ηρεμία» και να «μπουν κανόνες».

Αναφέρθηκε σε «κάποιους» προέδρους που θέλουν «στρατούς» για να προωθούν τα συμφέροντά τους, τονίζοντας πως «πρέπει να απομονώσουμε αυτούς τους λίγους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης