Η ΑΕΚ στέλνει φάκελο σε ΕΠΟ, UEFA και FIFA για όσα έγιναν στην Τούμπα

Η ΑΕΚ στέλνει φάκελο σε ΕΠΟ, UEFA και FIFA για όσα έγιναν στην Τούμπα

Η Ένωση ετοιμάζει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και ετοιμάζει αναλυτική καταγγελία σε ΕΠΟ, FIFA και UEFA και σε όλα τα αρμόδια όργανα

Η ΑΕΚ στέλνει φάκελο σε ΕΠΟ, UEFA και FIFA για όσα έγιναν στην Τούμπα
Οσα έγιναν στην Τούμπα δεν γίνεται να περάσουν έτσι και δεν θα περάσουν! Το ντου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλα και μπράβους είναι εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και ειδικά με το ποδόσφαιρο της... εξυγίανσης. Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραπέμπει σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο του 2018. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα το τραβήξει το θέμα μέχρι τέλους και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Ελλάδα και στην ΕΠΟ.

Η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ετοιμάζει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα έγιναν στην Τούμπα, για τα όπλα και τους μπράβους του Σαββίδη, όπως και για τις επιθέσεις του σε ανθρώπους της ΑΕΚ (Δημητριάδης), και θα τον στείλει όχι μόνο στην ΕΠΟ αλλά και σε UEFA και FIFA, όπως και στο υπουργείο Δικαιοσύνης! Γενικά στην Ενωση είναι αποφασισμένοι, επαναλαμβάνουμε, να το πάνε μέχρι τέλους το θέμα γιατί εδώ φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε εισβολές με όπλα στον αγωνιστικό χώρο!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης