ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μάικ Ντ' Αντόνι: Θεόσταλτο ταλέντο ο Αντετοκούνμπο

Μάικ Ντ' Αντόνι: Θεόσταλτο ταλέντο ο Αντετοκούνμπο

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι εκθείασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως έχει το ταλέντο να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης.

Μάικ Ντ' Αντόνι: Θεόσταλτο ταλέντο ο Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και τρελαίνει κόσμο, με αποτέλεσμα να τον εκθειάζουν κορυφαίοι προπονητές της λίγκας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Greek Freak μίλησε και ο Μάικ Ντ'Αντόνι που έκανε τη σύγκριση με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ, μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Μπακς.

«Είναι μεγάλος και θα γίνει ακόμη πιο μεγάλος. Δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και θέλει να γίνει μεγάλος. Εκτός από το ότι είναι 2.11 και απίστευτα αθλητικός, ένα από τα μεγάλα προτερήματά του είναι ότι θέλει να γίνει καλός και θέλει να είναι και η ομάδα του καλή. Είναι καλό να τον έχεις στην ομάδα σου. Ο Γιάννης έχει ότι χρειάζεται όπως και ο Αμάρε. Από τη στιγμή που δείχνει τις αθλητικές του ικανότητες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατάς την αυτοπεποίθηση τέτοιων παικτών σε υψηλά επίπεδα, να τους κρατάς στο γήπεδο και θα βρουν την άκρη.

Κλείσιμο
Πρέπει να τους δίνεις αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν και κάποιο λάθος. Έχουν θεόσταλτο ταλέντο και μπορούν να γίνουν πολύ μεγάλοι», ήταν τα λόγια του.

Πηγή:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης