Original κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Original κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Φουλ επίθεση από την Original με σχετική ανακοίνωση 

Original κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη!
Στον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη επιτίθεται η Original με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτήν, ο κεντρικός σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ σχολιάζει τα όσας συμβαίνουν στο τελευταίο χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εστιάζοντας σε «αναφορές» που γίνονται από τον Δικέφαλο του Βορρά στην Ένωση, στις οποίες και απαντά. 

Σε αυτή κάνει λόγο για κανέναν ηθικό φραγμό από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ... 

«Κάπου εδώ λοιπόν και επειδή ως γνωστόν ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνετε, για να δικαιολογήσουν την δική τους ανυπαρξία, τα δικά τους λάθη, τα δικά τους κόμπλεξ, αρχίζουν έναν πόλεμο προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ. «Πρωτάθλημα στα χαρτιά για την ΑΕΚ» παίζουν μέρα-νύχτα τα μέσα της Θεσσαλονίκης από την μια, για ιστορία που δεν διαγράφει μας λέει ο Γιωργάκης από την άλλη», αναφέρει –μεταξύ άλλων- ενώ προσθέτει σε άλλο σημείο: 

Κλείσιμο
«Ακούστε λοιπόν τι γράφει η ιστορία: 

Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ούτε μισό βαθμό στα χαρτιά και τις αίθουσες των δικαστηρίων. 
Η ΑΕΚ ό,τι βαθμούς έχει κερδίσει ή χάσει το έχει κάνει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (3 κερδισμένοι με 10 παίχτες από το 8ο λεπτό). 
Η ΑΕΚ έχει χάσει πρωτάθλημα στα χαρτιά από αυτούς που εσείς κρυφά θαυμάζετε και φανερά πλέον αντιγράφετε. Τον θαυμασμό σας τον δείξατε ακόμα και εκείνη την χρονιά που απουσιάζατε στην επικύρωση της βαθμολογίας. Βέβαια εκείνη την χρονιά εσύ Γιωργάκη το πιο πιθανό είναι να μην ήξερες καν τι είναι παοκ αλλα πάμε παρακάτω... 
Η ΑΕΚ το 2011 σε αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα και αφού είχατε κάψει τον Σαχά δεν έφυγε. Βγήκε και έπαιξε μετά απο παρακάλια μην τιμωρηθείτε. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει καθότι φυσιολογικό : 0-1 και αποκλεισμός. 
Μιλάτε για πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο μπουγάτσες με "ήθος" όταν είναι ακόμα πολύ πρόσφατα τα καμώματά σας πέρυσι στα play off, εκεί που ενώ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ χάνατε, κάπου στο 60 έπεσε κάτω ο προπονητής σας σαν άλλος Γκαρσία. Εκεί που έβλεπε κάμερες ο Κωσταντινίδης και λιποθυμούσε ο Ιβιτς. Εκεί που έφυγε για τον Ευαγγελισμό σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκεί που πήρατε αντρίκια το παιχνίδι στα χαρτιά φορτώνοντας τον αντίπαλο με -3, κεκλεισμένων και πρόστιμο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ! 
Η καλή σας σχέση βέβαια με τα δικαστήρια δεν ξεκίνησε πέρυσι. Από το 1976 ακόμα που κάνατε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών (στα χαρτιά πάντα) για ένα φιλικό (!!!) με την Άαχεν που είχε χρησιμοποιηθεί (νόμιμα όπως αποδείχτηκε) ο Θωμάς Μαύρος»

Πηγή: www.sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης