Καραπαπάς: "Περιμέναμε μια συγνώμη, κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν"

Καραπαπάς: "Περιμέναμε μια συγνώμη, κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για έλλειψε ποδοσφαιρικού πολιτισμού και κατήγγειλε άσχημες συμπεριφορές από ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Καραπαπάς: "Περιμέναμε μια συγνώμη, κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν"
Ο Κώστας Καραπαπάς ήταν ο μοναδικός άνθρωπος του Ολυμπιακού που έκανε δηλώσεις για τα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας εξαπολύοντας δριμύ κατηγορών στον ΠΑΟΚ.

«Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη και για αυτό που έγινε στο γήπεδο με τον προπονητή μας και για τις προκλήσεις στις σουίτες. Περιμέναμε μία συγνώμη αλλά αντίθετα ήρθαν κάποιες δηλώσεις εντελώς διαφορετικές από εκείνες που είχαν γίνει για έναν αμφισβητούμενο τραυματισμό και ενώ είναι ξεκάθαρο σήμερα πως ο προπονητής μας χτυπήθηκε", είπε αρχικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συμπλήρωσε:
 
«Είδατε το αντικείμενο που δέχθηκε. Ήταν ένα κλειστό ρόλο ταμειακής μηχανής βαρύ σαν πέτρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα το Φ.Α.. Το θέμα δεν είναι η διάγνωση αλλά πως ήταν ένα επικίνδυνο αντικείμενο,. Ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής που όταν πέφτει από ψηλά πονάει πολύ. Δεν είμαστε γιατροί. Δεν έχουμε διάγνωση. Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ ξαναλέω. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Όταν ορισμένοι θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια και από έδρες».

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης