Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1: Με λυτρωτή τον Κέιν (βίντεο)

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1: Με λυτρωτή τον Κέιν (βίντεο)

Ο Χάρι Κέιν πήγε να γίνει ο μοιραίος για την Τότεναμ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες, αλλά στο 89' έδωσε τη λύση και οι «Σπερς» έφυγαν με το διπλό (0-1) από το «Σέλχαρστ Παρκ»

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1: Με λυτρωτή τον Κέιν (βίντεο)
Είχε «ματώσει» τη φετινή σεζόν 23 φορές τα αντίπαλα δίχτυα στην Premier League και έχει την ικανότητα να κάνει και τη... μισή ευκαιρία γκολ. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος με τις ευκαιρίες που έχασε, πήγε να εξελιχθεί σε μοιραίο για την Τότεναμ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αλλά τελικά έγινε ξανά ήρωας αφού με δικό του γκολ στο 89' έδωσε τη νίκη στους «Σπέρς» (0-1).

Το... κακό φάνηκε από νωρίς καθώς μόλις στο 9' μετά από τεράστιο λάθος του φαν Άανχολτ, ο Κέιν (στον οποίο... σερβιρίστηκε η μπάλα) δεν κατάφερε να νικήσει τον Χένεσεϊ σε μια μοναδική ευκαιρία για τους «Σπερς» να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ξανά, όμως, στο 53' ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όταν με το τέρμα στο έλεος του, έπειτα από όμορφη σέντρα του Έρικσεν, δεν μπόρεσε με τη μία να ανοίξει το σκορ, σπαταλώντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία από αυτές που... λένε ότι δεν χάνονται!

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα ανέλαβε ρόλο ο κίπερ της Πάλας, Χένεσεϊ ο οποίος σε δύο περιπτώσεις, μία απέναντι στον Οριέ στο 58' και μία απέναντι στον Ντέιβις στο 71' σταμάτησε την Τότεναμ και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Κέιν όμως, στην τρίτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν χαρίστηκε στην Πάλας. Στο 89' ο Έρικσεν εκτέλεσε το κόρνερ στο πίσω δοκάρι και ο Άγγλος στράικερ λύτρωσε την Τότεναμ με κεφαλιά κάνοντας το 0-1.

Με αυτή τη νίκη οι «Σπερς« σκαρφάλωσαν στην 4η θέση και περιμένουν το αποτέλεσμα της Τσέλσι στο ματς του Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μεγάλη μάχη που γίνεται για την τετράδα.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης