Οριστική αναβολή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μετά το αντικείμενο που χτύπησε τον Γκαρθία!

Οριστική αναβολή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μετά το αντικείμενο που χτύπησε τον Γκαρθία!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα γράφτηκε ο επίλογος στο μεγάλο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού -  Ο Γκαρθία παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις - Επεισόδια έξω από το γήπεδο μεταξύ της Αστυνομίας και των οπαδών του ΠΑΟΚ

Οριστική αναβολή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μετά το αντικείμενο που χτύπησε τον Γκαρθία!
Ήταν το παιχνίδι που θεωρητικά θα ξεκαθάριζε σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου και θα απεδείκνυε αν ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει χαρακτήρα πρωταθλητή ή αν Ολυμπιακός θα έβγαζε τη δική του αντίδραση στο "καμίνι" της Τούμπας.

Μόνο που την απάντηση δεν την πήραμε ποτέ καθώς το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League δεν ξεκίνησε ποτέ, εξαιτίας του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, δευτερόλεπτα πριν από την σέντρα του αγώνα...

Ο Ισπανός τεχνικός κατευθύνονταν προς τον πάγκο της ομάδας του όταν χτυπήθηκε από ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Ο Γκαρθία αντί για τον πάγκο βρέθηκε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα αποχώρησε για το Διαβαλκανικό όπου και θα παραμείνει με τον αγώνα να αναβάλλεται και πλέον για την τύχη του θα αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής.

Κλείσιμο
Θυμηθείτε το χρονικό των εξελίξεων όπως τις παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr

Δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού





Δείτε καρέ, καρέ τη στιγμή του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία που προκάλεσε την οριστική αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός


















-Στις 23:45 αποχώρησαν και οι διαιτητές κι εδώ κάπου τελειώνει η 'ιστορία" του σημερινού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού που δεν ξεκίνησε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί οριστικά στις δικαστικές αίθοσυες

-Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ κι ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Θα δούμε που θα καταλήξει το θέατρο σκιών. Είναι ξεκάθαρη στρατηγική που άρχισε από τον Ολυμπιακό με φαντασιώσεις, από τα μέσα του, σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα. Μας είχαν προειδοποιήσει ήδη από τη σύσκεψη πριν από τον αγώνα. Ο καθένας θα προασπίσει την ομάδα του και κρίνεται γι' αυτό. Πρέπει να υπάρχουν και οι ανάλογοι κριτές. Τριάντα χρόνια ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον να φωνάξει 'ο βασιλιάς είναι γυμνός'. Το φωνάξαμε εμείς. Είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε την ευθύνη του πράγματος και να φτάσουμε στο τέλος"

-Στις 23:30 ξεκίνησε η αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού εν μέσω έντασης, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποστολή θα αναχωρήσει κανονικά για την Αθήνα καθώς βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει κλείσει ακόμη το φύλλο αγώνος.

"Περιμέναμε μια μεγάλη συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, τις προκλήσεις έξω από τις σουίτες και τα επεισόδια στα αποδυτήρια. Περίμενα μια συγγνώμη. Δεν έχει ειπωθεί. Αντιθέτως, ακούμε δηλώσεις που δεν ταιριάζουν. Σε άλλο γήπεδο είδαμε τι έγινε, ενώ τώρα είδατε όλοι το αντικείμενο που δέχθηκε ο προπονητής μας. Καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται. Ήταν ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής που είναι βαρύ σαν πέτρα", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Αυτήν τη στιγμή δεν έχει κλείσει ακόμα το φύλλο αγώνα. Στα αποδυτήρια κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από έδρες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αν θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Πρέπει κάποια στιγμή να συναντήσουν τον πολιτισμό για να γίνουν μεγάλη ομάδα".

-Λίγο πριν τις 23:00 οι καγκελόπορτες που υπήρχαν έξω από τα αποδυτήρια απομακρύνθηκαν και η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το γήπεδο της Τούμπας.

-Αποχώρησε η ομάδα του ΠΑΟΚ χωρίς να γίνουν δηλώσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να λέει μόνο στα αγγλικά "cowards" (δειλοί)

-Στην τελευταία σύνδεση του συνδρομητικού καναλιού με τα αποδυτήρια της Τούμπας, υπήρξε αρκετή ένταση και φωνές μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων κι ενώ όλοι περιμένουν το φύλλο αγώνος...

-Έχουν περάσει τρεις ώρες από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα και ο διαιτητής Αρετόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του δεν έχουν ολοκληρώση την σύνταξη του φύλλου αγώνος.

-Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι θα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Αρετόπουλος.

-Η τελευταία πληροφορία από το Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο διεκομίσθη ο Όσκαρ Γκαρθία, θέλει τον Ισπανό να παραμένει κλινήρης για σήμερα το βράδυ. Επίσης με την αποστολή του Ολυμπιακού να παραμένει στην Τούμπα (όπως κι αυτή του ΠΑΟΚ) υπάρχει πρόβλημα με την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα καθώς έχει κλείσει το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ανοικτό το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να διανυκτερεύσουν στην Θεσσαλονίκη ή να ταξιδέψουν ως την Καβάλα κι από εκεί να αναχωρήσουν για την Αθήνα.


-Ήδη ο τραυματισμός του Γκαρθία έχει γίνει θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ όπως μπορείτε να δείτε και στην ηλεκτρονική έκδοση της AS.



-Όπως ενημερώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος όλοι περιμένουν να δουν τι θα γράψει ο διαιτητής Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνος, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για "κατασκευασμένο τραυματισμό". Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό έγινε λόγος για προσπάθεια επίθεσης του Λούμπος Μίχελ στον Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και απειλές από τον διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

21:15: Έχει ηρεμήσει η κατάσταση έξω από τη Θύρα των επισήμων, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για ένταση έξω από τη Θύρα 4, με την ατμόσφαιρα να παραμένει αποπνικτική λόγω της χρήσης χημικών.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια όπως τα κατέγραψε το www.thestival.gr





-Στις 20:55 είχαμε μεγάλη ένταση έξω από τη Θύρα των επισήμων με εκτεταμένη χρήση χημικών από την Αστυνομία στην προσπάθεια της να απομακρύνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να μάθουμε και τυπικά τη μη διεξαγωγή του αγώνα.


-Στις 20:20 έγινε γνωστό ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έχει αποχωρήσει από το γήπεδο της Τούμπας και βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διαιτητής Αρετόπουλος φέρεται να έχει δει το βίντεο της συνδρομητικής τηλεόρασης όπου φαίνεται η στιγμή που το ρολό βρίσκει τον Ισπανό τεχνικό...

Δείτε το βίντεο μέσα από το www.gazzetta.gr από την αναχώρηση του Ισπανού τεχνικού για το νοσοκομείο.



-Συνεπώς αν δεν ξεκινήσει το ματς ο αγώνας θα κατοχυρωθεί στον Ολυμπιακό, από τον ΠΑΟΚ θα αφιαρεθούν τρεις (3) βαθμοί ενώ δεδομένης της τιμωρίας της έδρας του θα δώσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών.

-Ακόμη κι αν ξεκινήσει το ματς, το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία καθώς όπως αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3, ε του κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου: «Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

-Είμαστε εν αναμονή της γνωματεύσης του γιατρού και της απόφασης του Αρετόπουλου για την τύχη του αγώνα

-Ήδη έχει περάσει μισή ώρα από τις 19:30 που έπρεπε να ξεκινήσει κανονικά το ντέρμπι με τις πληροφορίες από το γήπεδο της Τούμπας να αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκαρθία εξετάζεται αυτή την ώρα από τον γιατρό του αγώνα προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

-Στα αποδυτήρια τόσο οι διαιτητές όσο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ...

-Το περιστατικό συνέβη δευτερόλεπτα πριν από την σέντρα με τον Αρετόπουλο να περιμένει να δει τι θα συμβεί και τελικά στις 19:33 οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Το ντέρμπι αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα. 

-Κι ενώ όλα έμοιαζαν ιδανικά ένα ρολό χαρτί, το οποίο φέρεται να ήταν ρολό ταμειακής μηχανής, χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού κάτω από το αριστερό μάτι και ο Όσκαρ Γκαρθία μετέβη στα αποδυτήρια για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες!

-Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και χιλιάδες χαρτάκια (αλλά κανένας πυρσός)



-Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ καθώς παίζει ο Πέλκας, ενώ ο Γκαρθία άφησε έξω από το βασικό σχήμα Μάριν και Φορτούνη,



-Κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 23 αγωνιστικής καθώς από το πρωί (κι ακόμη και τώρα) βρέχει στην Θεσσαλονίκη, αλλά στην Τούμπα δεν πέφτει καρφίτσα.



Οι ενδεκάδες
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Μακ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Μαλεζάς, Λημνιός, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Αζεβέδο, Κάνιας
Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Μποτία, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Πάρντο, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι: Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος και Νικολάου.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης