Νικ Καλάθης: Αρνητικό ρεκόρ πόντων μετά έναν ολόκληρο χρόνο

Νικ Καλάθης: Αρνητικό ρεκόρ πόντων μετά έναν ολόκληρο χρόνο

Ο Νικ Καλάθης έμεινε στους δύο πόντους απέναντι στην άμυνα της Χίμκι και αυτή η φτωχή συγκομιδή ήταν η χειρότερη φετινή του.

Νικ Καλάθης: Αρνητικό ρεκόρ πόντων μετά έναν ολόκληρο χρόνο
Το season low του ηγέτη του Παναθηναϊκού Superfoods ήρθε συνδυαστικά με την επανεμφάνιση του Μάικ Τζέιμς με την πράσινη φανέλα. Το να χαρακτηρίσουμε ως δυσλειτουργικό το δίδυμο αυτό ή εντελώς αταίριαστο επειδή ο Καλάθης έμεινε τόσο χαμηλά, θα ήταν πρόωρο και ενδεχομένως να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Η πορεία θα δείξει αν θα μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά μετά τη θητεία του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ και την παράλληλα εξαιρετική σεζόν που κάνει ως τώρα ο Καλάθης.

Αν μη τι άλλο όμως, το σχεδόν μηδαμινό επιθετικό παιχνίδι του Καλάθη έβλαψε ανεπανόρθωτα τον Παναθηναϊκό που έμεινε στους 61 πόντους που επίσης ήταν season low. Αυτό σίγουρο δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.

Η προηγούμενη φορά που ο Καλάθης έμεινε στους δύο πόντους ήταν πριν περίπου ένα χρόνο (Μαρτίου) με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, στην 25η αγωνιστική στο Κάουνας όταν και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε χάσει. Τότε ο Μάικ Τζέιμς είχε μείνει στο μηδέν, έτσι για την ιστορία…

Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης