Θέλει να τα φέρει… Τούμπα ο Ολυμπιακός

Θέλει να τα φέρει… Τούμπα ο Ολυμπιακός

Να αιφνιδιάσει τους Θεσσαλονικείς ετοιμάζεται ο Γκαρθία

Θέλει να τα φέρει… Τούμπα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών, ενώ οι ήττες από την ΑΕΚ, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας και οι γκέλες με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο έφεραν τους Πειραιώτες μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Μαθηματικά, και ενώ απομένει η απόφαση για το -3 για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την «Ένωση», δεν έχει τελειώσει για τον τίτλο και αυτό θα επιχειρήσουν να αποδείξουν οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στην Τούμπα, όπου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει το μεγάλο φαβορί, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να παρουσιάσουν ξανά το καλό τους πρόσωπο και να πάρουν ένα σημαντικό διπλό που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες (σε συνδυασμό με την απόφαση στην έφεση που έχουν καταθέσει) στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Κλείσιμο
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Όσκαρ Γκαρθία βλέπει και ως προσωπικό στοίχημα το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, αφού η ομάδα δεν έχει καταφέρει να δείξει καλό πρόσωπο από τη στιγμή που ανέλαβε εκείνος την τεχνική ηγεσία. 

Ο Καταλανός τεχνικός επιθυμεί να αιφνιδιάσει τους «ασπρόμαυρους» και όλη την εβδομάδα φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. 

Κάπως έτσι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους: Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδη, Πάρντο, Μιραλάς, Οφόε και Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης