Ολυμπιακός: «Φροντιστήριο» στον Μιραλάς για Μάτος

Ολυμπιακός: «Φροντιστήριο» στον Μιραλάς για Μάτος

Ειδική ανάλυση για τον τρόπο παιχνιδιού του Λέο Μάτος έχει κάνει το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού στον Κέβιν Μιραλάς εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ολυμπιακός: «Φροντιστήριο» στον Μιραλάς για Μάτος
Εντατικά μαθήματα στον Κέβιν Μιραλάς για Λέο Μάτος. 

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έχει αναλύσει λεπτομερώς τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (25/02, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League. Έχει ξεχωρίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του «δικεφάλου» και έχει δώσει… ραβασάκια στους παίκτες των «ερυθρόλευκων». 

Έχει γίνει… φροντιστήριο στον Κέβιν Μιραλάς (από τον οποίο οι Πειραιώτες περιμένουν το πρώτο καλό του παιχνίδι μετά την επιστροφή του), για τις κινήσεις του Λέο Μάτος, όπως αναφέρεται στη Live Sport, καθώς οι δύο παίκτες θα «τρακάρουν» στη μια πλευρά, αφού ο Βέλγος αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό «φτερό» του Ολυμπιακού. 

Θα δοθούν κι άλλες συμβουλές στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά ήδη έχουν δοθεί συμβουλές για τις προωθήσεις του Βραζιλιάνου μπακ, τα μαρκαρίσματά του, τις επιστροφές του. Γενικότερα έχουν σταθεί στη συμβολή του 31χρονου ποδοσφαιριστή στον τρόπο ανάπτυξης του «δικεφάλου».

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης