Μπόμπι Μπράουν αποκλειστικά στο Eurohoops: «Ερχομαι για τον Vspan, τον κόσμο και τους τίτλους!»

Μπόμπι Μπράουν αποκλειστικά στο Eurohoops: «Ερχομαι για τον Vspan, τον κόσμο και τους τίτλους!»

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπόμπι Μπράουν μιλά στο Eurohoops και το Νίκο Βαρλά για την συμφωνία του με τους “ερυθρόλευκους”, τους στόχους με τη νέα του ομάδα και τη συνύπαρξη με τον Βασίλη Σπανούλη! Τι… υπόσχεται στον κόσμο των Πειραιωτών.

Μπόμπι Μπράουν αποκλειστικά στο Eurohoops: «Ερχομαι για τον Vspan, τον κόσμο και τους τίτλους!»
Ο Ολυμπιακός ήθελε γκαρντ από το “πρώτο ράφι” για να τον βοηθήσει αποφασιστικά στην κορύφωση της σεζόν σε Ευρωλίγκα και Stoiximan.gr Basket League. Η απόφαση των “ερυθρόλευκων” ήταν να έρθει παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και γι’ αυτό υλοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μπόμπι Μπράουν.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη Σιένα και την Πρόκομ, προέρχεται από θητεία στο ΝΒΑ με τους Ρόκετς κι έρχεται για να αποτελέσει ιδανικό στήριγμα για τον Βασίλη Σπανούλη.

Λίγο μετά την οριστική και με… υπογραφή συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Eurohoops για πρώτη φορά ως “ερυθρόλευκος”, για τους στόχους, τον Σπανούλη, ενώ στέλνει και μήνυμα στον κόσμο!

Κλείσιμο
-Πώς νιώθεις τώρα που συμβαίνει κάτι που ήταν να συμβεί πριν κάποια χρόνια και πλέον είσαι “ερυθρόλευκος”;

“Νιώθω ωραία που επιτέλους θα γίνει. Τα ΜΜΕ έγραφαν πριν από τρία χρόνια ότι θα ένωνα τις δυνάμεις μου με τον Μπίλι και τον Ολυμπιακό. Επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Θα παίξουμε μαζί. Μίλησα μαζί του πριν από μία ώρα για όλη την κατάσταση και που θα έρθω στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να πάω εκεί και να το κάνω να δουλέψει”.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης