Συνελήφθη Ρώσος χούλιγκαν για απόπειρα δολοφονίας στο Euro 2016!

Συνελήφθη Ρώσος χούλιγκαν για απόπειρα δολοφονίας στο Euro 2016!

Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο το ότι συνελήφθη στο Μόναχο ενώ ταξίδευε προς το Μπιλμπάο για τον αγώνα Αθλέτικ-Σπαρτάκ Μόσχας

Συνελήφθη Ρώσος χούλιγκαν για απόπειρα δολοφονίας στο Euro 2016!
Πριν από δύο χρόνια περίπου στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου φιλοξενήθηκε η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αυτοί που είχαν προκαλέσει τις μεγαλύτερες ταραχές ήταν οι Ρώσοι χούλιγκαν.

Ειδικά οι συμπλοκές τους με τους Άγγλους "συναδέλφους" τους  είχαν προκαλέσει σοκ με την σφοδρότητα τους, αφήνοντας πίσω τους αρκετούς τραυματίες, κάποιους συλληφθέντες κι αρκετές εκκρεμότητες.

Μία εξ αυτών φαίνεται όμως να βρίσκεται στο δρόμο της... τακτοποίησης, καθώς όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Μονάχου έναν Ρώσο χούλιγκαν για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών ενός 51χρονου Άγγλου οπαδού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Μασσαλία!

Κλείσιμο


Οι Γερμανοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ρώσου, με τους Άγγλους να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε στείλει στο νοσοκομείο τον Άντριου Μπέιτς από τον Πόρτσμουθ (με σοβαρές κρανοεγκεφαλικές κακώσεις).

Το κατηγορητήριο που τον βαραίνει μπορεί να τον οδηγήσει στις γαλλικές φυλακές για τα επόμενα 15 χρόνια, ενώ όπως ανέφερε η γερμανική αστυνομία, έφτασε στην σύλληψη του μετά από μια κοινή έρευνα με την βρετανική αστυνομία η οποία κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο.

Κι αυτό που περίμεναν οι αρχές, μετά την έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης, ήταν μια λάθος κίνηση από την πλευρά του, την οποία έκανε χθες, όταν και αποφάσισε να μεταβεί στο Μπιλμπάο για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα Αθλέτικ-Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο καταζητούμενος χούλιγκαν ταξίδεψε από τη Μόσχα στο Μόναχο, απ' όπου θα έπαιρνε την πτήση για τη χώρα των Βάσκων, ωστόσο το ταξίδι του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης