Χιμένεθ: «Πάντα έχω πίστη στην ομάδα μου»

Χιμένεθ: «Πάντα έχω πίστη στην ομάδα μου»

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει αύριο στο Κίεβο ό,τι δεν έκανε στο ΟΑΚΑ με τη Ντιναμό - «Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα νικήσουμε», είπε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Χιμένεθ: «Πάντα έχω πίστη στην ομάδα μου»
Το 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση και η Ενωση έχει πάει στην Ουκρανία με στόχο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Europa League.  

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντιναμό δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τα παιχνίδια ξεκινάνε, έχουν ένα χρονικό περιθώριο. Μέσα σ’ αυτό, πρέπει μια ομάδα να το διαχειριστεί και να ψάξει τη νίκη. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, μαθαίνεις καθημερινά. Όχι μόνο από ένα ματς. Αυτό που μάθαμε και το έχω δει πολλά χρόνια τώρα, δεν αρκεί να είσαι ανώτερος. Μπορεί να είσαι ανώτερος και να χάσεις», είπε ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου και όταν ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξος μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, απάντησε.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε είναι τα αποτελέσματα που έρχονται. Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα».

Κλείσιμο
Τσιγκρίνσκι: «Χωρίς φόβο»
Αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ήταν, φυσικά, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είπε τα εξής.

«Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη νοσταλγία που είμαι εδώ. Το μόνο που μετράει για μένα, είναι πως θα παίξουμε απέναντι σ’ έναν σοβαρό αντίπαλο. Δεν έχω πολλά ματς εμπειρίας σ’ αυτό το γήπεδο. Μόνο κάποια ματς με την εθνική. Δεν αντιμετωπίζω τη Ντιναμό ως μια ουκρανική ομάδα, αλλά ως έναν δυνατό αντίπαλο».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση;
«Όλη η προηγούμενη εμπειρία, δεν μετράει τώρα. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δυναμικά και επιθετικά και ομαδικά με καλή συνεργασία. Να υλοποιήσουμε τα σχέδια του προπονητή. Και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να μην έχουμε τον φόβο απέναντι στη Ντιναμό, παρόλο που παίζει στην έδρα της.Αν η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Βεβαίως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την δικαιοσύνη, πολλές φορές είναι άδικο. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης