Βραζιλία: Απίστευτο ξύλο, 10 αποβολές και διακοπή στο... "ντέρμπι της ειρήνης"! (βίντεο)

Βραζιλία: Απίστευτο ξύλο, 10 αποβολές και διακοπή στο... "ντέρμπι της ειρήνης"! (βίντεο)

Το τοπικό ντέρμπι Βιτόρια-Μπαχία για το πολιτειακό πρωτάθλημα της Μπαχία δεν τελείωσε ποτέ καθώς μετά την ισοφάριση από την πλευρά των φιλοξενούμενων το χορτάρι μετατράπηκε σε... ρινγκ!

Βραζιλία: Απίστευτο ξύλο, 10 αποβολές και διακοπή στο... "ντέρμπι της ειρήνης"! (βίντεο)
Η Πολιτεία της Μπαχία, είναι μία από τις 26 της Βραζιλίας, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της χώρας και φυσικά το ποδόσφαιρο κυριαρχεί...

Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα του Πολιτειακού πρωταθλήματος (Campeonato Baiano) υπήρχε το μεγάλο ντέρμπι το περίφημο "Ba-Vi", που προκύπτει από τα αρχικά των δύο ομάδων Μπαχία και Βιτόρια που εδρεύουν στην πρωτεύουσα Σαλβαδόρ.

Οι αγώνες "Ba-Vi" είναι από τα πιο σημαντικά και φανατισμένα ντέρμπι στη Βραζιλία, ωστόσο για πρώτη φορά μετά από 6 παιχνίδια, θα υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο και γι' αυτό το λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ το ανέφεραν ως "το ντέρμπι της ειρήνης".

Κλείσιμο
Μια έμπνευση η οποία αποδείχθηκε 100% λανθασμένη καθώς ο αγώνας που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Βιτόρια δεν τελείωσε ποτέ...

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τζάιλσον Μασέδο Ντε Φρέιτας στο πρώτο ημίχρονο είχε αναγκαστεί να δείξει έξι κίτρινες κάρτες πριν στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια με την Βιτόρια να προηγείται 1-0 χάρις στο γκολ του Ντένιλσον...

Στο 50' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Βινίσιους το εκτέλεσε εύστοχα, αλλά αντί να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας του, έμεινε μπροστά από το πέταλο των γηπεδούχων κι εκεί άρχισε το... σόου.

Ο σκόρερ έκανε χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς, ο τερματοφύλακας της Βιτόρια Φερνάντο Μιγκέλ αντέδρασε και σε δευτερόλεπτα ο χώρος πίσω από την εστία του μετατράπηκε σε ρινγκ.



Οι Μπουνιές κι οι κλωτσιές έπεφταν βροχή με τον αγώνα να διακόπτεται για 16 λεπτα και τον διαιτητή Φρέιτας σε εκείνο το σημείο να δείχνει 8 κόκκινες κάρτες. Πέντε σε παίκτες της Μπαχία, οι τρεις εκ των οποίων ήταν σε παίκτες του πάγκου και τρεις σε ποδοσφαιριστές της Βιτόρια.

Ο αγώνας άρχισε ξανά με την Βιτόρια να έχει 8 παίκτες και την Μπαχία 9, αλλά στο 78' ήρθε το οριστικό τέλος. Ο Ουίλιαν της Βιτόρια έκανε το φάουλ και δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί (κι η ομάδα του ήταν πλέον με 7), αλλά ο συμπαίκτης του Μπρούνο παρεμπόδισε την εκτέλεση του φάουλ, αποβλήθηκε και αυτός κι ο αγώνας διεκόπη καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 6 παίκτες!!!



"Τα πράγματα είναι απλά, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας μας με 3-0, αφού ο αντίπαλος έμεινε με 6 παίκτες", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μπαχία Βίτορ Φεράζ, αλλά την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Βιτόρια Ρικάρντο Νταβίντ ζητούσε επανάληψη του αγώνα και παραδειγματική τιμωρία του Βινίσιους: "Αυτός ευθύνεται για όλα με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αυτός προκάλεσε τα πάντα και πρέπει να τιμωρηθεί".

Κι όλα αυτά συνέβησαν στο... "ντέρμπι της ειρήνης".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης