Στογιάκοβιτς στο Eurohoops: “Φανταστικός ο Γιάννης, έχει όλο το μέλλον ο Παπαγιάννης”

Στογιάκοβιτς στο Eurohoops: “Φανταστικός ο Γιάννης, έχει όλο το μέλλον ο Παπαγιάννης”

Ο “δικός μας” Πέτζα Στογιάκοβιτς μίλησε στο Eurohoops για το All Star Weekend, την πρόοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Ευρωπαίους του ΝΒΑ, αλλά και τι συνέβη για να φτάσουμε στο “διαζύγιο” των Κινγκς με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Στογιάκοβιτς στο Eurohoops: “Φανταστικός ο Γιάννης, έχει όλο το μέλλον ο Παπαγιάννης”
Για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ενα παιδί του ελληνικού μπάσκετ, που ανδρώθηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετακόμισε στο ΝΒΑ το 1998, για να μεγαλουργήσει στον “μαγικό κόσμο”, κυρίως με τη φανέλα των Κινγκς, κάνοντας “γκραν φινάλε” στην καριέρα του, με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή το 2011 με τους Μάβερικς!


Ο Στογιάκοβιτς είναι από τα αγαπημένα παιδιά του κατά τα άλλα ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη των “Μαβς”, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έκανε… ντου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Eurohoops, στο περιθώριο της μεγάλης γιορτής του All Star Game στο Λος Άντζελες.

Μια συνέντευξη, στην οποία ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ, που κατέγραψε τρεις συμμετοχές σε All Star Game και δύο τίτλους σε διαγωνισμό τριπόντων, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αλματώδη πρόοδό του και εξήγησε πώς μπορεί να γίνει το Νο1!

Κλείσιμο
Παράλληλα, ως επιτελικό στέλεχος των Κινγκς και υπεύθυνος ανάπτυξης και GM της θυγατρικής ομάδας (Reno Bighorns) μίλησε στο Eurohoops για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά και για τον τίτλο του MVP του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον αγώνα των Rising Stars!

-Πώς βλέπεις το All Star Weekend και την εκπροσώπηση της ομάδας σου;

“Ναι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε τρεις παίκτες στο Rising Stars, τον Χιλντ, τον Μπογκντάνοβιτς και τον Φοξ. Είναι μια γιορτή όλο το Σαββατοκύριακο και όλοι περνάμε καλά. Το ΝΒΑ το οργανώνει κάθε χρόνο και καλύτερα και μου φαίνεται πως και όλος ο κόσμος που ταξιδεύει από παντού για να βρεθεί στο All Star Weekend περνάει καλά”.

-Τον Μπόγκνταν πώς τον είδες στο Rising Stars; Πώς θεωρείς ότι κατάφερε, αν και δεν έχει την εμπειρία, να είναι τόσο φυσικός σε αυτό το επίπεδο;

“Ο Μπόγκνταν γενικώς είναι χαρισματικός άνθρωπος. Βέβαια ο Μπόγκνταν ήρθε ως έτοιμος παίκτης. Είναι ήδη 26 ετών και νομίζω πως όταν προσεγγίζεις το All Star Weekend με τον τρόπο που το προσέγγισε αυτός, θα περάσεις καλά κι ωραία πράγματα θα συμβούν. Ετσι κι αυτός, ήταν χαλαρός, πέρασε καλά και κέρδισε το MVP”.

-Μπορείς να μας πεις τι έγινε με τον Γιώργο Παπαγιάννη; Ηταν μια απόφαση καθαρά μπασκετική, ο οργανισμός δεν ήταν ευχαριστημένος από την πρόοδό του;

“Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και στο ΝΒΑ. Τη μέρα των ανταλλαγών ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο Γιώργος είναι νέος παίκτης, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ηταν μια απόφαση της διοίκησης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμείς προχωράμε, έχουμε νέα ομάδα, μέλλον μπροστά μας και ελπίζουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ στα επόμενα δύο χρόνια”.

Διαβάστε περισσότερα :www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης