Μπακασέτας: «Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα»!

Μπακασέτας: «Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα»!

«Πολύ άδικο το αποτέλεσμα με την Ντιναμό», τόνισε ο καλύτερος του γηπέδου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους Ουκρανούς

Μπακασέτας: «Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα»!
«Φτιαγμένος» από τη νέα, εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και «σκασμένος», που η «πολύ ανώτερη», όπως τόνισε, Ένωση δεν κατάφερε να νικήσει την Ντιναμό Κιέβου, εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας. 

Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο, σε όλο το παιχνίδι. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Δείξαμε για 90 λεπτά ότι, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα. 

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι και στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο στο δεύτερο, ήμασταν καλύτεροι. Η Ντιναμό δεν μας έκανε καμία ευκαιρία και από μία δική μας, άτυχη στιγμή, δεχθήκαμε το γκολ. Ίσως δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί στο πρώτο 45λεπτο όσο στο δεύτερο». 

Κλείσιμο
Και στη συνέχεια, δήλωσε για το αν η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη: «Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα. Η ΑΕΚ συνεχίζει και θα συνεχίσει! Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, γιατί είμαστε όλοι παίκτες με φιλοδοξίες».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης