Βίντεο: Ο έρωτας... ομάδα δεν κοιτά

Βίντεο: Ο έρωτας... ομάδα δεν κοιτά

Συνήθως πρωταγωνιστούν στο χορτάρι ή στα παρκέ - Αυτή τη φορά άφησαν στην άκρη τα κόλπα με τη μπάλα και έπιασαν το μικρόφωνο επιδεικνύοντας τις φωνητικές, αλλά και τις χορευτικές τους ικανότητες στο εκπληκτικό βίντεο του ΟΠΑΠ για την γιορτή των ερωτευμένων

Βίντεο: Ο έρωτας... ομάδα δεν κοιτά
Συνήθως όταν ένα κείμενο που συνδυάζει αθλητές και τραγούδια, ειδικά "καψουροτράγουδα", είτε θα έχει να κάνει με τη γιορτή μετά από μια μεγάλη νίκη ή την κατάκτηση ενός τίτλου ή στο άσχημο σενάριιο με κάποια έξοδο που προκάλεσε... αναταραχή καθώς ήταν εκτός... ωραρίου.

Μόνο που αυτή τη φορά η... ταραχή που θα προκληθεί θα είναι για καλό λόγο, καθώς οι Ουάρντα (Ατρόμητος), Γκιστ, Αντετοκούνμπο, Γκέιμπριελ, Μήτογλου, (Παναθηναϊκός, μπάσκετ), Μαυροειδής, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τζέιμς, (ΑΕΛ μπάσκετ), Μάντζαρης, Παπαπέτρου (Ολυμπιακός μπάσκετ), Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Γκος, Τζόουνς (ΠΑΟΚ μπάσκετ) πήραν το μικρόφωνο κι “εκτέλεσαν|” μια μεγάλη λαϊκή επιτυχία την οποία και αφιέρωσαν στους ερωτευμένους όλου του κόσμου.

Κι όλοι τους ήταν πραγματικά εκπληκτικοί σε ένα επικό βίντεο που ξεκινά με το τσιφτετέλι του Ουάρντα, συνεχίζει με το “μωρό μου καλησπέρα” του Γκιστ (!), τη ραπ εισαγωγή του Τζέιμς στο “... γύρισε”, το εκπληκτικό ντουέτο των Μάντζαρη-Παπαπέτρου στα 'ξημερώματα” και κλείνει με το “άστην να λέει...” του Καρρά σε... ελληνομαερικανική βερσιόν.
Κλείσιμο

Δείτε, ακούστε, απολαύστε!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης