Κωνσταντίνου σε παίκτες του ΠΑΟ: «Θα πληρωθείτε στο τέλος του μήνα ό,τι και να γίνει»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού πως στο τέλος του Φεβρουαρίου θα δουν το χρώμα του χρήματος ακόμη και αν η Αλ Αϊν συνεχίσει να καθυστερεί την δόση του Μπεργκ, ενώ υποσχέθηκε ομαλότητα στις πληρωμές

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν στις αρχές της εβδομάδας ενημέρωση από την διοίκηση της ΠΑΕ για τις οφειλές και το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε το παρών στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να εξηγήσει τι συμβαίνει και να αναλύσει το πλάνο που υπάρχει για να εξοφληθεί η μισή δόση Οκτωβρίου και ολόκληρη η δόση του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των «πρασίνων», από το τέλος του μήνα και έπειτα θα υπάρξει ομαλότητα στις πληρωμές. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είτε η Αλ Αϊν πληρώσει την δόση του Μάρκους Μπεργκ(750.000) είτε όχι, στο φινάλε του Φεβρουαρίου οι παίκτες θα πάρουν την μισή δόση που τους οφείλεται για τον Οκτώβριο και ένα μέρος από τον Δεκέμβριο.

Μία υπόσχεση που δείχνει ότι υπάρχει πρόθεση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βάλει λεφτά για το ποδοσφαιρικό τμήμα για να επιστρέψει το «τριφύλλι» σε μια κανονικότητα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ πήραν έναν μισθό σήμερα ενώ τους οφείλονται ακόμη πέντε!
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr