Γκάμπριελ στο Eurohoops: “Ο πρόεδρος κάνει το καλύτερο για εμάς κι είμαστε δίπλα του” (video)

Ο ανεβασμένος και παίκτης-κλειδί στη νίκη επί της Μπασκόνια, Κένι Γκάμπριελ εξήγησε μέσω του Eurohoops πώς ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο οι “πράσινοι” στηρίζουν

Η 14η νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods και 11η σε 12 αγώνες στο ΟΑΚΑ είχε τη “σφραγίδα” του Κένι Γκάμπριελ. Ο 28χρονος φόργουορντ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (15π. με 1/3διπ., 4/7τριπ., 1/2βολ., 4ριμπ., 2κλεψ.) και δρομολόγησε τη νίκη επί της Μπασκόνια, σε ένα ιδιαίτερο βράδυ για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Αμερικανός ήταν καταλυτικός, κάνοντας τη διαφορά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε όλους τους πόντους του και κατόπιν μίλησε στο Eurohoops για όσα έγιναν στο παρκέ, αγωνιστικά και μη.

Κι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ξεχωριστή χροιά, λόγω του ανοικτού “μετώπου” Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας, με τον Γκάμπριελ και τους υπόλοιπους παίκτες να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε, με το να μην παραταχθούν στην παρουσίαση όσο έπαιζε ο ύμνος της διοργάνωσης.

“Αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε ως παίκτες, όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Η ομάδα και ο πρόεδρος το θέλει αυτό κι αυτό κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο για όσα κάνει για εμάς. Είναι ωραίος τύπος και θέλει το καλύτερο από εμάς και για εμάς. Είμαστε στο πλευρό του” τόνισε ο “Kenny G”, που αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι που οδήγησε στη νίκη.

“Ηταν θέμα να βγούμε και να παίξουμε σκληρά. Δεν πρέπει να βγαίνουμε για να κάνουμε μόνο το κέφι μας, πρέπει να κερδίζουμε. Ολοι μας πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και όλοι στην ομάδα. Σίγουρα αυτή η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερή μας, είχαμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, όμως συνολικά πιστεύω τα πήγαμε καλά”.



Για τα σπουδαία πεπραγμένα του σχολίασε πως “είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν γίνεται κάθε βράδυ. Απλώς περίμενα την ευκαιρία μου, τη στιγμή μου και σε αυτό το παιχνίδι είχε φτάσει η ώρα. Χαίρομαι που τα πήγα καλά και βοήθησα την ομάδα μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου φτάσαμε στη νίκη” ενώ για τους πολλούς ρόλους που είχε, όντας ακόμα και 5άρι σε κάποια σχήματα εξήγησε:

“Επρεπε να είμαστε πραγματική ομάδα και αυτό κάναμε. Ο,τι ζητήθηκε από τον καθένα μας το κάναμε κι έτσι πρέπει. Πρέπει να είμαστε εκεί για το Νικ, για τον Τζέιμς, για τον Κέι Σι, για όλη την ομάδα. Ο κάθε παίκτης είναι εδώ για κάποιον λόγο, είτε προοριζόμαστε σε κάποιο παιχνίδι να αγωνιζόμαστε για 5′ ή για 30′. Ομως όσα λεπτά κι αν παίξεις πρέπει να παράγεις και να είσαι θετικός για την ομάδα” προσθέτοντας για την προσθήκη, Έιντριαν Πέιν ότι “πλέον έχουμε και τον Έιντριαν μαζί μας για τη συνέχεια και οφείλουμε να τον βάλουμε στο κλίμα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί”.

Οσο για τη συνέχεια: “Σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε σα να είναι τελικός. Ενα παιχνίδι τη φορά. Στην Ευρωλίγκα δεν μπορείς να χαλαρώνεις ή να διαλέγεις αγώνες. Είμαστε εδώ για να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε καλό μπάσκετ που να μας γεμίζει. Πολλοί από εμάς παίζουμε μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια και ξέρουμε τη συνταγή για να πάμε ψηλά”.



Πηγή:www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr