Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Θα χρειαστείτε όλοι σας»

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω ενός δύσκολου μήνα με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια και ο Ισπανός μίλησε στους παίκτες του τόσο για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό όσο και για τα επερχόμενα ματς με Αστέρα και Ντιναμό Κιέβου

Η ΑΕΚ είναι μέσα και στους τρεις στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League), αλλά έχει μπροστά της μια νέα σειρά κρίσιμων αγώνων κι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης και εγερήγορσης προς όλους τους ποδοσφαιριστές του.

«Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για ότι πετύχατε και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα, γιατί μας κράτησαν μέσα σ’ όλους τους στόχους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε", είπε ο Ισπανός στην προπόνηση της Παρασκευής και συμπλήρωσε:

"Ξέρω πως σκέφτεστε πως υπάρχει και η Ευρώπη την Πέμπτη που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και θέλουμε σ’ όλους να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Ξεχωριστά. Όλοι θα χρειαστείτε. Σας το ξαναλέω. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί κάθε φορά αυτό που θέλω είναι να έχω 18 παίκτες έτοιμους στην αποστολή». 
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr