Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Διαμαντόπουλος, παραμένει ο Ουζουνίδης

Ο άτυπος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ντίνος Διαμαντόπουλος, ανακοίνωσε στο Κορωπί την παραίτησή του που ήρθε έπειτα από συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, o oποίος συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του «τριφυλλιού»

Παρελθόν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί ο μέχρι πρότινος άτυπος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Ντίνος Διαμαντόπουλος. Ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη ανακοίνωσε την παραίτησή του στον Βασίλη Κωνσταντίνου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η απόφαση του Διαμαντόπουλου πάρθηκε έπειτα από συζήτηση με τον προπονητή των «πρασίνων», ο οποίος παραμένει κανονικά στην θέση του και δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησής του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Διαμαντόπουλος έκρινε πως πρόσφερε ότι μπορούσε να προσφέρει κάτω από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην ΠΑΕ ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε μην καταλήξει το καράβι στα βράχια όλο αυτό το διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε... κανόνι στις οικονομικές υποχρεώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr