«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο

«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο

Χαρακτήρα τελικού έχει προσδώσει στο σημερινό παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4»

«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο
Τον καλύτερό τους εαυτό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δώσουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στον αποψινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (21:45, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως και ο αποψινός αγώνας είναι ένας «τελικός» για την ομάδα του, η οποία καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγνώρισε πως οι Περιστεριώτες διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και είναι εξαιρετικοί ως ομάδας, παρότι δεν θα αγωνιστούν οι δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης και Ουάρντα. 
Κλείσιμο

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σάχοφ με τον Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και Λημνιό στα πλάγια της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Πέλκας και ο Κουλούρης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης