H AEK θέλει να παγώσει ξανά το «Καραϊσκάκη»

H AEK θέλει να παγώσει ξανά το «Καραϊσκάκη»

Με την πετυχημένη συνταγή που της έδωσε πέρυσι το διπλό κατεβαίνει στον προημιτελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ - Ενδεκάδα με… διπλή ταυτότητα ετοιμάζει ο Χιμένεθ

H AEK θέλει να παγώσει ξανά το «Καραϊσκάκη»
Μήνυμα αντεπίθεσης σε Κύπελλο (αλλά και πρωτάθλημα) θέλει να στείλει απόψε η ΑΕΚ. 

Στην πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, η «Ένωση» θα δοκιμαστεί στο «Καραϊσκάκη» (19:30, Cosmote TV 1, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) και θα επιδιώξει να φύγει από ‘κει με διπλό πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Πεισμωμένοι από την γκέλα στη Λάρισα, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου με στόχο να πετύχουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν τον περασμένο Απρίλη: 

Κλείσιμο
Να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να φύγουν με ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι στο Κύπελλο (αλλά και ψυχολογική ντόπα για τη μάχη του πρωταθλήματος. 

Σε αυτή την προσπάθεια δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πώς θα παραταχθεί η «Ένωση», καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Ακόμα όμως κι αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα χρησιμοποιήσει το 3-5-2 ή το 4-2-3-1, αναμένεται να επιλέξει την ενδεκάδα με παίκτες που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν αμφότερες τις διατάξεις. 

Κάτω από το τέρμα λοιπόν θα είναι ο Μπάρκας και στην άμυνα οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι και ένας εκ των Βράνιες-Λαμπρόπουλου. Βασικοί θα είναι πιθανότατα και οι Γκάλο-Λόπες (με τους ρόλους τους να κρίνονται από το σύστημα που θα επιλεχθεί), ενώ στο κέντρο θα είναι δεδομένα ο Σιμόες με παρτενέρ έναν εκ των Γαλανόπουλου-Κονέ. 

Από ‘κει και πέρα για την επίθεση υπάρχουν οι Λιβάγια, Αραούχο, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Μασούντ, με τη λογική να λέει ότι οι δυο πρώτοι θα είναι σίγουρα βασικοί και οι άλλοι τρεις θα διεκδικήσουν τη μια θέση που απομένει.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης