Ολυμπιακός: Κι ο Ίβουσιτς στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Κι ο Ίβουσιτς στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Όσκαρ Γκαρθία έβγαλε αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με τον Κροάτη να μπαίνει πρώτη φορά στους εκλεκτούς - Ποιο το πιθανό βασικό σχήμα του Ισπανού για το ματς

Ολυμπιακός: Κι ο Ίβουσιτς στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης, κόντρα στην ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 την 'Ένωση' και θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα, προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 Αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών με Οφόε και Ομάρ που έμειναν φυσικά εκτός, δεν προέκυψαν και έτσι, αφού δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές του επάνω στην τακτική, ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε, μετά το τέλος της προπόνησης, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή. 
 
Αναλυτικά οι 22: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι. Όσο για το πιθανό σχήμα παρότι υπήρξε μία σκέψη για Χουτεσιώτη ο Προτό είναι το φαβορί για κίπερ και για τετράδα άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Σισέ, Ένγκελς, Φιγκέιρας και Κούτρης. Για το κέντρο οι Ρομαό και Ζιλέ, δεκάρι ο Φορτούνης, άκρα με Μιραλάς και Μάριν και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης