Καντέρ: “Οι εφημερίδες στην Τουρκία, αν γράψουν για εμένα, θα κλείσουν…”

Καντέρ: “Οι εφημερίδες στην Τουρκία, αν γράψουν για εμένα, θα κλείσουν…”

Για ακόμα μία φορά τους τελευταίους μήνες, ο Ενές Καντέρ μίλησε για την κατάσταση στην Τουρκία και την Εθνική Ομάδα της χώρας του.

Καντέρ: “Οι εφημερίδες στην Τουρκία, αν γράψουν για εμένα, θα κλείσουν…”
Ο σέντερ της Νέας Υόρκης παραχώρησε συνέντευξη, εκεί όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις επιλογές της Εθνικής Τουρκίας αλλά και τον όρο “τρομοκράτης” που του έχει δώσει η κυβέρνηση της χώρας.

“Είναι εμφανές πως η πολιτική μου στάση έχει επηρεάσει την παρουσία μου στην Εθνική Ομάδα.Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες τουρκικές εφημερίδες δεν υπάρχει αναφορά σε εμένα. Αν όμως κάποιος άλλος Τούρκος παίκτης κάνει κάτι, τον αποθεώνουν. Πολλές εφημερίδες ξέρουν πως αν συμπεριλάβουν κάποια είδηση που αφορά εμένα, θα κλείσουν ή θα τιμωρηθούν. Το έχω δεχθεί. Είναι ντροπή γιατί εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κερδίσει παιχνίδια”, σχολίασε αρχικά ο Καντέρ.

Όσο για τον όρο “τρομοκράτης” απαντάει: “Αυτός είναι ένας όρος που πολλές κυβερνήσεις χρησιμοποιούν για να τρομάξουν τον κόσμο και να κερδίσουν την υποστήριξη του. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι τρομοκράτες – επομένως αν ονομάσεις τους αντιπάλους σου έτσι είναι εύκολο να έρθει ο κόσμος με το μέρος σου. Υπάρχουν φυσικά κάποιοι πολύ κακοί άνθρωποι που αξίζουν να αποκαλούνται έτσι. Αλλά εγώ είμαι ένας παίκτης του NBA που δουλεύει για την κοινωνία και βοηθάει τους φίλους και την ομάδα του. Η Κυβέρνηση της Τουρκίας έχει κατηγορήσει ακόμα και τις ΗΠΑ πως βοηθάει τους τρομοκράτες, είναι αστείο.”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης