Open Μελβούρνης: O Κορεάτης Tσανγκ πέταξε έξω τον Τζόκοβιτς!

Open Μελβούρνης: O Κορεάτης Tσανγκ πέταξε έξω τον Τζόκοβιτς!

Σούπερ έκπληξη στη Μελβούρνη αν και ο Τζόκοβιτς δεν είναι όπως παλιά, καθώς ο Χιόν Τσανγκ τον απέκλεισε με 3-0 σετ, μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα

Open Μελβούρνης: O Κορεάτης Tσανγκ πέταξε έξω τον Τζόκοβιτς!
Ο 21χρονος  Νοτιοκορεάτης που είναι No 58 στον κόσμο, νίκησε τον Σέρβο με 7-6(4), 7-5, 7-6(3) που ήλπιζε στον έβδομο τίτλο του στο Melbourne Park.

Ο Τζόκοβιτς έδειξε σε πολλά σημεία του αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 21 λεπτά, να υποφέρει από το πρόβλημα στον αγκώνα του και τελικά δεν κατάφερε στα κρίσιμα σημεία να πάρει τους πόντους που ήθελε και να πάρει τη νίκη, ενώ τα 57 λάθη του αποδεικνύουν ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Μετά τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ λοιπόν και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε θύμα του φοβερού Τσανγκ, που έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που καταφέρνει να προκριθεί στους ''8'' καλύτερους ενός τουρνουά Grand Slam.

Ο Τσανγκ έχει τώρα μπροστά του την άλλη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, τον Τένις Σάνγκρεν, ο οποίος υπέταξε τον Ντομινίκ Τιμ με 6-2, 4-6, 7-6(4), 6-7(7), 6-3.

Το Νο97 του κόσμου ζει το δικό του όνειρο στη Μελβούρνη, έχοντας προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού κι έχοντας αποκλείσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα και τον Ντομινίκ Τιμ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης